orjinal sisteme woofer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ewet orjinal teybinden bağlayabilirsin ama teybin amplifer çıkışı olmadığından dönüştürücü kullanılıcak. Benim fikrimi sorarsan güzel bi teyp, mono amfi ve bas ından iyi sonuç alabilirsin.

peki içerdideki kpaıların içinde orjinal hoporler çalışır mı?

peki içerdideki kpaıların içinde orjinal hoporler çalışır mı?
Ewet onları teybin çıkışından çalıştırabilirsin.

orjinal sisteme bir anfi arti bass alicam..lakin orjinal teyp uzerinden,orjinal teyp uzerinde oynama yapan warmi ?? varsa neler yapti ? herhangi bir elektronik aksam ile sorun yasadimi ??

bilgileriniz icin simdiden tesekkurler :)

orjinal teypte oynama yapacağın bişey yok ..sadece teybi söktükten sonra arkasından aux in girişi var mp3 player vs bağlayabilirsin ..eğer sende orjinal sisteme bas anfi bağlıyacağım diyosan ..onu şöyle yapıyolar bizim arabalardaki teyplarde anfi çıkışı olmadığı için hoparlöre giden kabloların birinden amfi çıkış alıyolar amfiye götürüyolar ordanda basa gidiyor işte ama ses kalite kaybı oluyor %20 gibi...ben 300.1 kicker amfi, 30 cm cvt kicker bas bağlattım 650 ytl falan tuttu..ama istediğim gibi olmadı bass leveldan bası artırdığım zaman orjinal kolonlarım eziliyor..yani doğru olan amfi çıkışlı bir teyp almak ve 4 componenti ve bası ona bağlamak...yaptıracak olanaların bilgisine..ama ben sadece bas dinlemek istiyoruym. mahallemin sokağından yavaş yavaş geçip camları sallıycam diyosanız lafım yok :)

tabiki amfide alıcaksınız yazmayı unutmuşum :D

Geri