Afr ayarindan sonra sehir ici lpg de 9.5 7.6 ya dustu soklardayim bu ara. Dur bakalim. Ankarada olan varsa afr yi akif tezele yaptirsin isinin hakkini veriyo benim aracta 1.4 t otomatik 2012 sport
Bende lpg yok usta. Benzinle 9.3 lt devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afr ayarindan sonra sehir ici lpg de 9.5 7.6 ya dustu soklardayim bu ara. Dur bakalim. Ankarada olan varsa afr yi akif tezele yaptirsin isinin hakkini veriyo benim aracta 1.4 t otomatik 2012 sport
4,1 bence çok iyimser bir rakam, bende şehir içi kullanımda 6,7 lt yakıt harcıyorum. Şehir dışı kullanımda 5,4 lt'lere düştüm. Bence sizdeki rakamlar normal, dedikleri gibi fabrika verilerine bakmayın, yakıt sarfiyatını etkileyen bir çok sebep mevcut.Ortalama yakıt şehir içi dışı dahil 4.1 yakması lazım hepsinin ortalaması ama haddinden fazla yakıyor çelik jant var bujiler sağlam problem nedir acaba
Bence de arkadasin dedigi cok dogru.. Ben 1.6 dizel 136 bg astra sedani aracimi 2 seneye yakin canakkalede kullandim.. Surekli dur kalk.. Dik yokuslar.. Gittigim mesafe 5 km idi.. Ve.. Sehir ici 6.5 ila 7 arasi degisiyordu.. Tayinim konyaya cikti.. 10 km lik yolu sadece 1 isikla.. Onda da bazen yesil denk geliyordu.. Ve dum duz yol.. Kisin 6 idi.. Simdi ise 5.5 lt ye dustu
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de benzinli 1.6 atmosferik 115 bg var benim yakıt tuketimim de ortalama 7.8-8.1 arasında. Bu 6 lt'leri gördükçe çok özeniyorum1.4 Turbo Benzinli Otomatik aracımla 9.3 lt/100 km yakıyorum. Sizin verileri görünce iç geçirdim
Hocam 115 lik atmosferikler basa bela.. Arkadasimda var.. Hele kisin.. 10-11 lt yi goruyor diyorBende de benzinli 1.6 atmosferik 115 bg var benim yakıt tuketimim de ortalama 7.8-8.1 arasında. Bu 6 lt'leri gördükçe çok özeniyorum
Valla ne gidiş var ne serilik var ne de başka bir + yönü.Hocam 115 lik atmosferikler basa bela.. Arkadasimda var.. Hele kisin.. 10-11 lt yi goruyor diyor
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kotu bir secim olmus hocam... Bence ilk firsatta baska bir araca gecis yapın..Valla ne gidiş var ne serilik var ne de başka bir + yönü.
Eksi yönü dersek ondan epeyce var.Mesela yakıt. Mesela hantallık. Hele kronik sorunlara hiç girmiyorum. Bu motor tam bir yakıt canavarı . Millet otomatik bmw'lerde bu değerleri alırken biz opelde alıyoruz.