Osram nıght breaker h7 plus

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnrdamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 ay oldu H7 nb+ kullanıyorum standart ampullerim philips miş üzerinde gelenler ilk defa değiştirdim gayet güzel aydınlatıyor daha yeni uzunyol yaptım herhangi bir sıkıntı yok başarılı uzunlarıma da almayı düşünüyorum

Philips x treme vision yüzde 100 fazla ışık diyor hemde yeni nesil daha uzun ömür bence philips kullanılabilir.

evet philips x-treme vision normal halojen ampullerden %100 daha fazla ışık veriyor ve 5 kata kadar daha uzun ömürlü.
ben mercekli farla aydınlatması çok kötü olan İ30'a taktım ve çok memnunum.
merceksiz farlarda sonuç daha iyi.
niğht breaker, bosch+90, ve x-treme vision gibi popüler ampullerin hepsini de kullanan; üyesi olduğum başka bir markanın forum yöneticisi doçent bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım.
aydınlatma sorununu çözdüm ve çok memnunum.

anladığım kadarıyla Osram nıght breaker h7 plus ampülleri ile Philips x treme vision arasında bir seçim yaparak bu haftasonu araca takacağım.(Büyük marketlerde hangisini bulabilirsem) öncesinden ve sonrasından fotoğraf çekerek sonuçlarını sizlerle paylaşacağım.

yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

performans ampullerinin ömrü ortalama 200 saattir, diğer ampulere nazaran daha kısa ömru

performans ampullerinin ömrü ortalama 200 saattir, diğer ampulere nazaran daha kısa ömru

onlar eskidendi, şimdi ömürle ilgili bir sorunları yok.
niğht breakerin çabuk patladığı doğrudur genelde bir sene içerisinde iki ampulden birisi patlıyordu.
ama niğht bereaker Plus ile bu problem giderildi.
philips x-treme vision ise normal halajen ampullere göre 5 kata kadar daha uzun ömürlü sloganıyla satılıyor.
bu demek ki; en kötü normal halojen ampuller kadar dayanıyor.
ilk çıktığı günden itibaren x-treme vision kullananlardan ampulüm patladı diyeni duymadım, okumadım. bunların içerisinde farları gece gündüz açık gezenlerde var.

peki arkadaşlar bu saydığınız ampulleri astra h larda ek aparat kullanmadan arıza ışığı yakmadan kullanma imkanımız varmı. yani bir sorun çıkartırmı

peki arkadaşlar bu saydığınız ampulleri astra h larda ek aparat kullanmadan arıza ışığı yakmadan kullanma imkanımız varmı. yani bir sorun çıkartırmı

bu ampuller zaten standart ampuler ile aynı ölçülerde. sadece ampul tipiniz ne ise yanı tipini aldınızmı sorun yok.
benim ampullerim H7 idi H7 aldım ve değiştirdim.
yapı ve çalışma prensibi olarakta bu ampuller zaten standart halojen ampul. sadece farkları daha yüksek tekneloji kullanarak daha fazla ışık ve daha uzun ömüre sahip
hiç bir suretle zenaon gibi lamba falan yakmaz.

Bir Allahın kulu dememiş ki Philips Diamond Vision diye :) Ben bunu eski aracım 307'de kullandım aralarında en uzun ve sağlam olanları bu ampüller diğerleri çukura , tümseğe gelmeden patlayı veriyor hemen

Ha birde Narva diye bir marka var onu hiç tavsiye etmem eski aracıma onu taktıralı 3 ay olmadı gümledi hemen birde alman malı diyorlar narvaya

haftasonu Osram night breaker h7 plus aldım ve taktım. ampülleri 4 gündür kullanıyorum

ampül almadan önce
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lrmfy.jpg

ampülleri taktıktan sonra
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lrmk6.jpg

fotoğrafta her ne kadar taktıktan sonra parlaklık artmış gibi görünse de aslında artmadı. o fotoğraftaki parlaklık nasıl oluştu anlamadım. gerçekte o kadar bir parlaklık yok.

ampüllerden genel anlamda memnun değilim. çünkü çok bi fark olmadı. hatta araçtaki standart ampüller bile yolu daha iyi aydınlatıyordu desem abartı yapmış olmam. bugün istanbulda yağmur var ve yağmurda da kullandım. yağmur performansı da iyi değil.

benim düşüncelerim bunlar. ya benim far ayarlarında bi sıkıntı var, ya da ben doğru ampülleri bulamadım.

haftasonu Osram night breaker h7 plus aldım ve taktım. ampülleri 4 gündür kullanıyorum

ampül almadan önce
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lrmfy.jpg

ampülleri taktıktan sonra
http://b1304.hizliresim.com/18/3/lrmk6.jpg

fotoğrafta her ne kadar taktıktan sonra parlaklık artmış gibi görünse de aslında artmadı. o fotoğraftaki parlaklık nasıl oluştu anlamadım. gerçekte o kadar bir parlaklık yok.

ampüllerden genel anlamda memnun değilim. çünkü çok bi fark olmadı. hatta araçtaki standart ampüller bile yolu daha iyi aydınlatıyordu desem abartı yapmış olmam. bugün istanbulda yağmur var ve yağmurda da kullandım. yağmur performansı da iyi değil.

benim düşüncelerim bunlar. ya benim far ayarlarında bi sıkıntı var, ya da ben doğru ampülleri bulamadım.

Yağmurda hiç bir beyaz ampül sarı (daha doğrusu gün ışığı) ampül kadar performans vermez lütfen bunu hiç bir zaman unutmayalım , fotoğrafta daha parlak çıkmasının sebebi çok basit çünkü taktığınız ampülün beyaz ışık veriyor olması fotoğrafın kontrastına ekstra parlaklık kazandırmış ama bana soracak olursanız sarıyı kullanmaya devam edin veya paraya kıyıp adam akıllı Xenon veya Bi-Xenon far taktırın aracınıza (tabiki mercekli olanından) ;) mazallah sonra mercek lafı geçmedi diye beni taşa tutarlar

Geri