- Konuyu Başlatan
Yağmurda hiç bir beyaz ampül sarı (daha doğrusu gün ışığı) ampül kadar performans vermez lütfen bunu hiç bir zaman unutmayalım , fotoğrafta daha parlak çıkmasının sebebi çok basit çünkü taktığınız ampülün beyaz ışık veriyor olması fotoğrafın kontrastına ekstra parlaklık kazandırmış ama bana soracak olursanız sarıyı kullanmaya devam edin veya paraya kıyıp adam akıllı Xenon veya Bi-Xenon far taktırın aracınıza (tabiki mercekli olanından) mazallah sonra mercek lafı geçmedi diye beni taşa tutarlar
ampüller beyaz değil. sarı. yazmayı unuttum ama ilk fotoğraf sadece sol farın ışığı idi. çünkü sağ far patladığı için yeni bir ampül alma ihtiyacı doğmuştu. ampülün patladığını ilk mesajımda söylemiştim.
ampülleri kendim taktım. ilk ampülü sağ tarafa cumartesi taktım. cumartesi akşamı sağ ve sol far ampülü farklı idi. sol bana göre daha fazla ışık veriyordu. hazır almış olduğum far ampülü olduğunda soldaki mevcut farı da değiştirerek yeni far ampülünü taktım. dediğim gibi ampüller çok da iyi ışık vermiyor.