oto kuaför

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba.arabamı otokuafore goturdum.5 gundur kurutmaya calısıyorum.bu kuaforlerın yıkadıktan sonra tam kurutma yapanları yokmu..bu mevsımde yıkatmakla hatamı yaptım.yanıtlayanlara sımdıden tesekkurler..

bence hata ypmışsın keşke yıkatmayaydın nası kuruyacak şimdi yazın olsaydı hemen kururdu

İç döşemeleri - koltukları falan da mı yıkattın ??? :) :D :kop:

kar' Alıntı:
merhaba.arabamı otokuafore goturdum.5 gundur kurutmaya calısıyorum.bu kuaforlerın yıkadıktan sonra tam kurutma yapanları yokmu..bu mevsımde yıkatmakla hatamı yaptım.yanıtlayanlara sımdıden tesekkurler..

bende düşünüyordum arabanın içine detaylı temizlik yaptırmayı ıslak olarak arabanın çıkacağını düşünmemiştim. iyiki öğrendim bunu.

mdellal' Alıntı:
İç döşemeleri - koltukları falan da mı yıkattın ??? :) :D :kop:

evet yerler kuru .koltuklar ıslak,bagaj ıslak.yan duvarlar kurudu.ya benım merak ettıgım fön makınası gıbı bı sıstemı olup ta kurtup teslım eden yerler yokmudur.

Evet arabanın içi ıslanıyor ve bazı yetersiz kuaförler kurutmayı sadece arabanın kalöriferini sabaha kadar çalıştırıp kurutmayı deniyor ..tabi kurumuyor (KIŞIN) ..ama işinin yetkilisi olan ve hayli fiyatlı kuafrörler arabayı ısı odasına alıyorlar (fırın diyorlar) arabanın kapıları açık halde sıcak hava esiyor o ısı odasında harika bir yer :D araba eger tam kuruyamazsa içi rutubet kokuyor.. birde opel vectra b nin tavan döşemesini sıvı maddelerle sildirmeyin döşeme sarkıp düşüyorr

Valla bizim burada var Black_Sniper arkadasımızın dedigi gibi yapıyolar...Silivri'de...Biraz fiyatı pahalı ama...(-:

benim arabanın da göğüsüne bişey sürmüşler böle yağlı yağlı siliyorum siliyorum hala yağlı deli etti beni verecem benzini kafasına bak nasıl çözülüyo ama arabanın içi sürülmüyoki:mad: bu oto kuaförü iyi seçmek lazım

arkadasım arabanı nerde yıkkattın bilmiyorum ama normalde arabanın içini yıkadıktan sonra içine kurutucu robot koyarak 1 saatte falan kurutuyolar sonax,autowax gibi bayilere basvurabilirsin ziebart yazmadım malum adamlar paragöz..

Geri