oto kuaför

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araç içi yıkandıktan sonra kapılar kapalı biçimde tek camdan içeri 120 mm çapında spral hortum bırakıp onunla gerekli ısıyı içeri aktarıyorlar bi kaç saatte duruma göre araç tamamen kuruyo

markalı yada basit bir yerdede yaptırsan araştırman gerek hatta başında durman malum para herşey olmuş durumda

günde 5 yerine 10 araba yıkamak varken kim ugraşırki

aga78' Alıntı:
araç içi yıkandıktan sonra kapılar kapalı biçimde tek camdan içeri 120 mm çapında spral hortum bırakıp onunla gerekli ısıyı içeri aktarıyorlar bi kaç saatte duruma göre araç tamamen kuruyo

markalı yada basit bir yerdede yaptırsan araştırman gerek hatta başında durman malum para herşey olmuş durumda

günde 5 yerine 10 araba yıkamak varken kim ugraşırki
:good:

alla alla ben gecen sene vectrayı verdım kısın ortasında hertarafı kuruydu şimdi astrayı verıcem (sokaklar koltuklarımdan daha temizdurumda şu an)
senın gittiğin yerde iş yok ozaman. altı tane hortumu olan kurutma makınesı var arabanın içini bitirdikten sonra onu koyum dısını yapmaları lazım herelde arkadaşın dediği gi 5 araba yerıne 10 araba yapmaya çaliştılar.

Nasil Yanİ........koltuklari BasbayaĞi Hortumla Yikayip Kurutuyor Mular?

Arkadaşlar tabiki bu oto kuaför işlemi yapıldıktan sonrada tam olarak kurutma yapılıo.. Nası olurda sana kurutmadan verirler akıl almaz bi durum.. Bole bişi olamaz yani..

Ayrıca bildiğim kadarıyla bu işlem büyük çaplı firmalar hariç günde 2 araba bile yapılamaz.. 1 araba 1 gün sürüo bizim burda ve mükemmel bir şekilde çıkıo..

kurutucu robotlar var bu iş için, arabanın içine hortumlar koyup hava sirkülasyonu ile kurutuyorlar. Birde arkadaşımın dediği gibi tavana herhangi bir sıvı temizleme hatta bol su ile fazla sürterek temizlemeye çalışmayın sakın. Tavan sarkıyor.
Hatta bu tavan sarkmasına çözümü olan varsa yazsın. Çok mutlu olurum

Geri