oto kuaför

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cooleagle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cooleagle

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar ankarada kızılaya yakın oto kuaför bilen varmı. aracın komple iç döşeme tavan temizliği yaptırmak istiyorum bi yerden 200 tl istediler.size bi sorim ddm şimdiden saolun.

biraz daha pazarlık yapsanız daha iyi olur bizde bu işi yapıyoruz bu şartlarda biraz daha ikram yapsa daha iyi olur ben taban halısı tavanı kapı döşemeleri koltuk döşemeleri + olarak koltuk korumasını 150-125 tL arasında yapıyorum

abidinpaşa makromarketin otopark alt katında bi yer var ben birkaç kere arabamı yıkattım ve memnundum. bi keresinde de tam koruma fln yaptıkları bi arabayı incelemiştim işçilikleri iyi görünüyodu. bi ara sor istersen. ama başka yerleri de araştırıp karşılaştır bence

http://www.maxicar.com.tr/

tabi anıttepedeki otokuaförler de var happycar tabanway fln ama biraz tuzlu olur sanki.

bi de şaşmazda hakan abinin gönderdiği bi yıkamacı vardı. abim muayeneden önce motor yıkatmış memnundu. E-S oto yıkama mı ne. opel garage hakan abiye sor ;)

iyi bi araştırma lazım sanki...

biraz daha pazarlık yapsanız daha iyi olur bizde bu işi yapıyoruz bu şartlarda biraz daha ikram yapsa daha iyi olur ben taban halısı tavanı kapı döşemeleri koltuk döşemeleri + olarak koltuk korumasını 150-125 tL arasında yapıyorum

Senin dükkan nerde gelelim bigün:)

Senin dükkan nerde gelelim bigün:)

benim Dükkan biri 1 ci sanayi sitesinde vakıf bankın 2 dükkan yanında ismini vermiyeyim otomobil boya koruma uygulama merkezi yazıyor diğeri ise bayraklıda sevgi yolunu geçince 200 mt ilerde :) hepinizi bekleriZ :D

ben tavan hariç yaptırmak istiyorum aslında. manavkuyudayım yakınız. Kaça olur bu iş?

benim Dükkan biri 1 ci sanayi sitesinde vakıf bankın 2 dükkan yanında ismini vermiyeyim otomobil boya koruma uygulama merkezi yazıyor diğeri ise bayraklıda sevgi yolunu geçince 200 mt ilerde :) hepinizi bekleriZ :D

ismini neden vermiyorsun :D:kop:

Geri