Otomatik 1.4 Corsa alıyoruz..

MoonSpell

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar yaşım 17 aralık ayında 18 olacağım bende.

Bizde Renaul Clio Hatcback 1.2 trip var. 2006 model.

Bayiye gittik 16 liraya saydılar üstüne 17 verip corsa alacağız.

Corsa benzinli 1.4 otomatik enjoy 111..

4 vites imiş çok yakar gibi geliyor.Ayrıca ehliyetimi kısa bir süre sonra alacağım ama performanslı bir arabam olmayacağı için üzülüyorum.

Biraz zaman geçtikten sonra ufak tefek modifiye olayına da girmek istiyorum.

Sizce modifiye yapmaya en uygun olan renk hangisidir ben siyah beyaz kırmızı arasında kaldım.

Büyük ihtimal beyaz alacağız.

Jantlar 16 inç imiş.

Alırken nelere dikkat etmemiz lazım annem ile gidip alacağız benim bakmam gereken bir şeyler var mı?

Ayrıca opsiyon olarak çok büyük yarar sağlayan bir şeyler eklemeye gerek var mı?

Teşekkürler.

sanırsam benzınlıgınız var :)

Nasıl yani?

O kadar çok mu yakar?

Kaç lt?

Şile'de kullanacağız evden limana çarşıya ara sıra İstanbul'a işte..

bende corsadan önce 2000 model clio 1.6 rte otomatik vardı gerçekten atak ve yakan bir araçtı o zaman kafaya koymuştuk dizel otomatik araç alacam diye gittik corsa 1.3 easytronic aldık
ben sizin yerinizde olsam astra 1.3 easytronic alırdım hem yakıt hemde daha üst segment
yakıt olarak 1.4 otomatik corsa sizin clio ile aşağı yukarı aynı yakar ama dediğin gibi şile şehir içinde yolda 6-7000 km gibi bir yol yapıcaksanız da dizele gerek yok

bu arada artık corsanın dizel otomatiği yok diye astrayı tercih ettim :)

Bayiide corsa 1.4 otomatik alacağımız araç sizdeki clio 1.2 trip den daha çok yakar demişler.

Ayrıca dediğiniz gibi 1.3 easytronic artık yok.

1.4 corsası olan bir tanıdık 35 krş dan bahsediyordu şehir içi motoru küçük olduğundan zorlanıyor zorlanınca yakıyormuş.. ayrıca Bende beyazı var sis kısa xenon cam filmi stop bant kafalık yada egzoz(abart koydum) performans aramak için biraz erken bence tavanada bi siyah bant çekersin... paran oldukça jantını koy body kit yakıştıramıyorum corsalara ama zevk senin ehliyeti alana kadar abartmamak lazım :) şimdiden hayırlı olsun

Refik bu arada foruma hoş geldin kendini üye arşivi kısmına tanıttın mı??? forum kurallarını bir bakıp da sonradan forum içerisinde sorun yaşama
bu arada 7000 tl fark ile astra 1.3 easytronic iyi bir araçtır 2 ay kadar önce biz bir tanıdığa aldık gerçekten çok memnun

Nasıl yani?

O kadar çok mu yakar?

Kaç lt?

Şile'de kullanacağız evden limana çarşıya ara sıra İstanbul'a işte..
:)
litreyle falan hıc ugrasmıyorum hesap gayet net 20 tl benzın 45 km yol

Biz 20 lirayla Şile'den Ümraniye ye gidiyoruz 60 km sanırım.

Çok koyacak bize :/

Şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız ...

Geri