Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
otomatik çünkü manuel şehir içi hamallık gibi geliyor , ayrıca triptronik özelliği ile istediğim zaman manuel kullanarak " sürüşten zevk " alabiliyorum.
istanbulda yaşadığım için kesinlikle otomatik veya easytronic. niye hamallık yapayım ki saatlerce trafikte.istanbulda kimse yok araba sürmenin zevki yok bilmem ne demesin bence resmen işkence otomatikte olsa ama kullanıyoruz işte kuzenimin corsayı kullandım manueldi , kadıköyden sarıyere gittim 2saatte ve trafikte anam ağladı bacağım kasıldı , strese girdim dur kalk dur kalk ama büyükşehirde yaşamasaydım tercihim manuel olurdu muhtemelen
ben de yıllardır illaki manuel derdim ama geçen bayram tatiline triptronik araçla gittik bayıldım valla ne güzel ne rahatmış. bir dahaki arabam garanti otomatik olur
ben de yıllardır illaki manuel derdim ama geçen bayram tatiline triptronik araçla gittik bayıldım valla ne güzel ne rahatmış. bir dahaki arabam garanti otomatik olur