Otomatik sanziman problemi

İlginiz icin tesekkur ederim. Dur kalklarda dediginizi yaptım frenden çekmedim ayağımı sarsılma olmadı hiç:) konuyu da okuyup inceleyeceğim.

İlginiz icin tesekkur ederim. Dur kalklarda dediginizi yaptım frenden çekmedim ayağımı sarsılma olmadı hiç:) konuyu da okuyup inceleyeceğim.

Otomatik şansımanda vites değişikliğinde(D-N-R .. vs) kesinlikle frene basılı olması ve arabanın hareket etmemesi gerektiği kullanım klavuzunda yazıyor. Sizin araçta otomatik yanlış anlamadıysam.

Evet otomatik vites. Dur kalklarda o olayi çözdüm gercekten fren sonra vites geçişi olunca sıfır sarsa ama yumusak kullanmaya basladim araba bana atak gelmedi. Cok bağırarak hızlanıyor onu cozmeye çalışıyorum

Evet otomatik vites. Dur kalklarda o olayi çözdüm gercekten fren sonra vites geçişi olunca sıfır sarsa ama yumusak kullanmaya basladim araba bana atak gelmedi. Cok bağırarak hızlanıyor onu cozmeye çalışıyorum

Zaten otomatikler malesef kalkışlarda hantal :( Yada biz ani hızlanmayı sevdiğimiz için bize yavaş geliyor :)

Büyük ihtimalle biz birden hızlansın istiyoruz bize sıkıntı varmış gibi geliyor :)

Geri