Nasılsın dernek?
Bayramın nasıl geçti?
Bayramın nasıl geçti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Bugün kurban kesim sonrasında eve gelip aracı yanaştırırken rolantide araç önce bir silkeledi sonra da stop etti. Tekrar çalıştırdım yine aynı silkeleme bende gaza yüklendim biraz akabinde araç normal rolanti devrinde çalışmaya devam etti.
Neyse tekrar işim çıktı ataevler tarafında lambalarda yine silkeledi. Yine gaz falan normale döndü.
Sizce sorun ne olabilir?
Lütfen EGR demeyin
Tşkler.
İyi Bayram Beyler,
Dün akşam Köprü trafiginde 2 saat geçirince sizlere bir selam edeyim dedim![]()
Nasılsın dernek?
Bayramın nasıl geçti?
araç hakkında bilgi lütfen, lpglimi, depoda ne kadar benzin vardı, yol rampamıydı, boğaz temizliği en son ne zaman yapıldı, kurbanda ne kestiniz, kurbanı kaça aldınız.
araç benzinli lpg yok.
depo 1/2 doluydu. yol rampa değil. aracı daha yeni aldım sayılır 2000-3000 km yapmışımdır. şu anda 116.000 km de.
kurban fiyatları aşikardı malumkoçu 500 TL ye aldım.
araç benzinli lpg yok.
depo 1/2 doluydu. yol rampa değil. aracı daha yeni aldım sayılır 2000-3000 km yapmışımdır. şu anda 116.000 km de.
kurban fiyatları aşikardı malumkoçu 500 TL ye aldım.
Valla ben Ankara'daydım. Çok sıradan bir bayramdı. Kurbana bile gitmedim, babam tek başına gitti. Gerekli olan büyüklerimi gördükten sonra diğer hergün gezdim. Malum arabam yok. Belediyenin beleş otobüslerini eskittim. Beleş olunca malum halk öyle bir kullanıyorki, kapılar kapanmıyorbursa iyiydi ama gezemedim, bi dahakine sırf gezmeye gidicem. akraba ziyareti ve nişan telaşı yordu biraz. ama keyifliydi.
sizlerin nasıl geçti