dinçer finikeye yakınmısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemerden 80-90km abi, hayırdır?
225-45-17 çokmu ağır olur taunus fiyat çok uygun..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-cok-temiz-225-45-17-fulda-lastik-ve-aez-jant-takimi/detay
kesinlikle otomatik diyorum.
aynı aracın biri 900km yapıp diğeri 400 yapıyorsa bence suç gittiğiniz ustalarda.
patlayan airbag beyinini sil yeniden kopyala diye tamir ederlerse (normalde airbagler patlayınca srs beyni değişmeli) bi sabah ansızın herşey olabilir.
benzin pompasıda sanırım arıza verdiğinde kalitesiz yan sanayi takılmış oda dayanmamış sonra yeniden kaliteli takılmıştır. bunuda para hırsı olan ustalara yorayım bari.benm omegam 5 yıldır 1 kere benzin lambası söndürdü, (maaşallah) pompada tık yok.
opelin en büyük sıkıntısı bence usta. yanlış insanların elinde hem opel hem biz helak oluyoruz.
Bencede abi ama görüntü olurbence araba yürümez berkay
Hatırlamammı abi ne arabaydı bak yine getirdin aklımamalibunun lastik jantı hatırlıyonmu berkay. onu taunusa koydular. süründü resmen. bide bu jantları sevmedim ben. şöle göbeği içe doğru giren bişi yokmu.