Polat abi saolasın uğraşıp resmi eklediğin için ama farklı bizimkinden
yav valla makinede kalmış, dün bişilerle uğraşırken buldumda attım. yoksa gene unutuyodum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Polat abi saolasın uğraşıp resmi eklediğin için ama farklı bizimkinden
arkadaşlar otomatik aracımın(97 vectra) şanzumanını yeni yaptırdım.şöle bi olay geçti basımdan yolda seyir halindeyken bir köpeğe çarptım,aracı servise bıraktım 3 gün kaldı yetkili serviste,ön tampon,iç davlunbazlar radyatör davlunbazı falan herşey değişti aracı almaya gittigimde cok güzel olmustu,usta yaptıklarını anlattı.radyatörü sökmüşler ve şanzuman yagını falan değiştirmişler.
aracı aldım eve geldım ve sabah işe gıderken yolda kaldım.gaz veriyorum ama araba yürümüyo.2500 tl verip aracı yaptırdım.yapılan işlem ise balatalar değişti ve bir kaç parça daha.yetkili serviste yaptırdım.şimdi acaba yeni koyulan şanzuman yagındanmı bu arıza açıldı yoksa gerçekten balatamıydı ve bundan sonra şanzuman yagını hangi aralıklarda değiştirmem lazım ve hangi şanzuman yağını kullanmam lazım????
Sevmiyorum arkadaş
Sevmiyorum arkadaş
derneğimin güzel insanları nasılsınız? İyisinizdir umarım.
Bizim düldülün arka amortisöre hava basan hortumun biri istenmeyen nedenlerden ötürü patladı, sabah sanayiye gidip pnömatik hortum bakmam lazım arabanın poposu yerde geziyor tümsektek geçemiyoruz
remzi arka amortisörünün havalı olduğunu yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle. daha bu teknoloji türkiyeye gelmedi biliyon.
ama adamlar o yıllarda arabanın hasını yapmışlar dimi. webasto bile başlı başına bir örnekdir zaten.
webasto çok güzel birşey ama bizim araçta yok