bi haftasonu tanışmaya gideriz abi nasılsa hala tech 1 cihazı arıyoruz izmit te inşallah bu haftasonu yarışları olmaz diecem ama cts günü ocak 1 herkes yatıyordur
yolumuz şerefsiz şerefe düşücek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi haftasonu tanışmaya gideriz abi nasılsa hala tech 1 cihazı arıyoruz izmit te inşallah bu haftasonu yarışları olmaz diecem ama cts günü ocak 1 herkes yatıyordur
motor yürüyen bol bol varda, iş kaporta ve diğer aksam oldumu "uydurukçu ihsan" a kalıyor işimiz.
selam dernek. yoklukdan keyifler nasıldı. ben özledim valla.
sonunda yeni aldığım mimgaz sisteminin sadece enjektörlerini taktım ve inanılmaz performas ve inanılmaz yakıt düşüşü yaşadım. halen son ayar kısmındayım ama ş.içi 30-33 krş yakıyorum (2,27 gazın litresi) uzun yol hala yüksek ama dediğim gibi ayar gerekiyor.
bir enjektörün bu kadar problem çıkaracağı aklıma gelmezdi. ve boş boşuna zaman kaybetmişim sistemdendir diye.
arac p de takılı kalıyor bazen park sivicinden dediler nerden buluruz bunu servis dışın da kac paradır bilen varmı
Beyni değismeden sadece enjektör değisimi oluyor mu yani
Bende değisebilirim Garanti bitince Landirenzo ile ne dersin abi
Herkese mutlu seneler
garantili deilmi. deilse ankara ve istanbul çıkmacılarına bakılıcak. sahibinden de ilanları mevcut
bu arada teşhisi koyan kim