servis
garantisi bittimi aracın. isterseniz birkaç tel no bulayım çıkmacıların.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servis
OTOMATİK YILLAR dernekproblemine göre ama enjektör her sisteme uyuyor. sende ne takılı.
OTOMATİK YILLAR dernek
Problem Yok Polat Abi Atiker Takılı Landirenzo var arkadasta alabilirm onları daha randımanlı olur mu acaba öyle bi düşündüm
Atikerden Şikayetim Yok Aslında belki daha az yakar diye Atikerden daha teknolojik diyorlar ya o yüzden
Uyar demek istiyorsun anladığım kadarıyla
otomatık vıteste aracınızın debrıyaj balatasının durumunu nasıl anlarsınız..
Son sistemi değil bende Fast olanı Sonradan Multi Fast ve Safe Fast Çıktı Diye Biliyorum Bununla Çok Farkı var mıdır acaba landirenzonunatikerin son sistemini çok övüyorlar. sendeki omu bilmiyorum ama bu sistem baya iyimiş. son dediysem çıkalı 1 sene olmuştur. bilene sormak lazım. ayrıca bu sistemle brc nin hemen arkasında atiker.
yakıt konusunda düzgün bir çizgi yakalayamıyoruz ya. ne ölçümde ne ayarda. tam sisteme yoğunlaştım zam geldi. zama alışırken kalite düştü.
abi otomatik araba nasıl stop edecek ? en azından ben daha beceremedim kaldırıma çıkarıyorum ama ne stop etti nede zorlandı şimdiye kadar