Otomatik vites sevenler derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canse89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu otomatik şanzumanın yağını filtresini değiştiren var mı. kaç binde değişiyor, işlem nasıl yapılıyor.

ben değiştirdim. 120.000 de. servis kitapçığında yanlış hatırlamıyorsam 105.000km de değişir yazıyordu. 100.000'i aşmış ise mutlaka değiştirin...

şunu söyleyeyim 2.0 136hp (kendi aracım için konuşuyorum) ha otomatik olmuş ha manuel olmuş performans için bişe değişeceğini sanmıyorum. %3-4 daha az performans verse bile o rahatlığa kesinlikle değer...

ayrıca manuel ile kalkıp tokatlayamayan var mı? :D aynı araçlarla:D ben rahat tokatladım da:D:D

şunu söyleyeyim 2.0 136hp (kendi aracım için konuşuyorum) ha otomatik olmuş ha manuel olmuş performans için bişe değişeceğini sanmıyorum. %3-4 daha az performans verse bile o rahatlığa kesinlikle değer...

ayrıca manuel ile kalkıp tokatlayamayan var mı? :D aynı araçlarla:D ben rahat tokatladım da:D:D
aynen katılıyorumm;)

şöyleki;
alısılmayan seyler zevk vermez..
ama alısırsan o ayrı..

O.A.G ben simdi bu cumlelerinden ne anlayayım eheuheuhueuhehuehuehue
yarıldım ve bademcik ameliyatı oldum bi kaç gün once .. bogazım bu kdr cok gvulmekten kanarsa seni bulurum haberin olsun ehuhehuehuehuehuehuehueeuehueuhe

yollarda rally yapacak halimiz yok. otomatik iyidir. rahatlığına alışan vazgeçemez ;)

nerdesiniz dernek üyeleri??

Son düzenleme:
otomatik ve lpg kullananlar şehiriçi yakıt tüketiminiz nedir??

Geri