Aman aman aman Senatör mü? Hastasıyım
Hayırlısı olsun.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varol abim benim sen biliyosun valla işini2007 vip.di
severim ben vipi ama doblo olacaksa jtd olucak.
jtd yi elimde oyuncak yaptım yıllardır, 210 u gördüm. vites olsa daha yaparda, kasa yokki merette, çaktınmı ölümüne çakıyor.
zaten doblo sattığımda ilk işim müşterilere güzel bir lastik aldırmak oluyordu. fabrika lastikleri berbattı. çok kişiden dua almışımdır o yüzden.
kısmetse bir planım var, olursa arabam turbo calibra motor+3,0 senatör otomatik şanzıman olucak. pazarlıklar devam ediyor.
varol abim benim sen biliyosun valla işini:d
1.9 jtd
1.9 multijet arasındaki fark:
Jtd:2000 devirden sonra torpidodan kalem alamassın:d
multijet:az yaksın sessiz calıssın bize yeter diyenlerin arabası:d
jtd varya jtd koltuga yapıstırmasını cok seviyorum![]()
210 yapmıs abim bea..
yakısır şu ehliyeti alayım bende deneyecegim..
burak abi ibresi 200 olup 210 yapan motor sayılıdır..
yanlışmıyım?
polat abi geniş taban düşünüyoruz babamla lastik konusunda.
senin önerilerin nedir?
hea birde burak abicim viplerde yani bizim bahsettiğimiz araclarda güçlendirilmiş süspansiyon var,havada gitme olayı suya düşüyor![]()
beyler otomatik kullananlar olarak kadet otomatik (3 ileri) nasıl iyimidir bozulsa parçasını bulabilirmiyiz.
Valla doğrudur ama Doblo eniştemde vardı, 2002 model 1.9 idi ama JTD miydi bilmiyorum. Performans fena değildi ama öyle dediğiniz gibi 200 lerde 210 larda gidecek bir araba asla değildi. 120 den sonra araba buz pistinde kayar gibiydi. Zor tutuluyordu. Arabanın en sevdiğim yanı kalkışlarının çok kolay olması debriyaj yumuşak. Frenleride bir o kadar kötü.
otomatik şanzımanı güzel kullanırsanız hepsi iyidir, sorun çıkarmazlar. ama kadet parça konusunda bilgim olmasada şöyle diyebilirim
"az olan arabanın parçasıda azdır/yoktur ve pahalıdır."
kadet otomatikde bence azdır. ben şahsen kendi arabamdan korkuyorum, türkiyede ben 7 tane saydım ki çoğu gümrükden yeni çıkmış. kaporta özellikle arka kısımların parçalarını almanyadan getirtecem.