otomatik vites

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vabisci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vabisci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar araç 1.8 2001 vectra sorun şu araba ilk hareketinden sonra vites geçişleri performansı güzel fakat bir yerde durup kalktıktan sonra araç yüksek vitesle kalkıyor servise(özel servis yetkili servis yok)gittim anlamadıklarını söylediler sizlerden yardım istiyorum ne yapmalıyım teşekkürler..

yağı tamam motoru stop edersem sanki reset oluyo ta durana kadar sıkıntı yok izmirde 3. sanayide egeli özel opel servisi varmış oraya gidicem..

Cihaza bağlanınca arıza filan kaydı çıkmıyor mu ?

yağı tamam motoru stop edersem sanki reset oluyo ta durana kadar sıkıntı yok izmirde 3. sanayide egeli özel opel servisi varmış oraya gidicem..

Eğer İzmir'e gidersen mutlaka aşağıda bilgileri olan yere de uğra. Konusunda tektir.
hydratest-turkiye
Adres
Çınar mah. 5003/1 sk. No: 15/A Bornova – İZMİR
Telefon : 0532 468 09 44
Telefon : 0232 282 07 86

neyi biliyordunuz...???

Eğer İzmir'e gidersen mutlaka aşağıda bilgileri olan yere de uğra. Konusunda tektir.
hydratest-turkiye
Adres
Çınar mah. 5003/1 sk. No: 15/A Bornova – İZMİR
Telefon : 0532 468 09 44
Telefon : 0232 282 07 86

tşekkür ederim sorun çözüldü selonoid ve okuyucu değiştirdim başka da sıkıntı yok..

merhaba arkadaşlar araç 1.8 2001 vectra sorun şu araba ilk hareketinden sonra vites geçişleri performansı güzel fakat bir yerde durup kalktıktan sonra araç yüksek vitesle kalkıyor servise(özel servis yetkili servis yok)gittim anlamadıklarını söylediler sizlerden yardım istiyorum ne yapmalıyım teşekkürler..
Bende de 96 model 2000motor vectra var otomatik. Ağır motor tamiri geçirdi ve şansızlığıma hayatımda gördüğüm en kötü ustaları bulmuşum. Araç tamirden çıktıktan sonra motor ısınana kadar(0°den 80° ve üstüne çıkana kadar) sanki motor zorlanıyormuş gibi ses çıkartmaya başladı ve vitesleri normalde 2500 3000 devirde atarken şimdi 4500 5000 6000 7000 de felan atıyor kafasına göre. Ve bir türlü nedenini çözemedi yetkili servis bile.onatça.. Beş para etmez ustalar var adana onatçada. Birde tamirden sonra lpg de bile fazla yakmaya başladı üstüne yetmezmiş gibi arabayi sabah ilk çalıştırdığın anda bu cam suyu eklenen yerin hemen üstünde bi silikdirik kap var ne var içinde çözemedim daha o araba ilk calistiginda ciuvvv diye sanki biri çığlık atıyormuş gibi ses çıkartıyor. Yaklaşık 30-70 saniye arası. Sonra susuyor.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri