Otomobile vergi zammı!

İçimden gelenleri söylemek isterdim ama ban yerim en iyisi ben yine edebimle oturim pc başında.Bu zamlar nereye kadar zamkolik olduk iyice...

plakasız ruhsatsız araba alcam ben öyle gezcem kaçak yakalandıkça yenisini alırım :D

bu işin tadı kaçtı artık kazandığımızın hepsini devlete verelim olsun bitsin onlarda rahatlasın bizde

Aliştik Alişacağiz

İnsanda iki kulak ulunca korumak zor oluyor. Kemal abi sol kulağınızın arkasını öpeceğim der, millet ona göre tedbir alırken bir bakmışsın sağ kulağın arkasından dalıvermiş. Bunlar keneden beter. Devletin malını mülkünü sattılar, yetmedi şimdi de gözlerini vatandaşın malına mülküne diktiler. Partinin adına bak. İçinde adalet geçiyor adalet kendileri için, kalkınma geçiyor kalkınma kendileri için. Ben şimdiye kadar edindiğim malları beğenmediğimiz, DYP, ANAP, CHP zamanında edindim. Şimdi AKP sayesinde elimden çıkarmaya başladım. Elimden çıkardığım ilk malım. Ankara Çayyolu'nda bir kooperatif hissesi. Kemal abi ve AKP'nin icraatlarına göre sırada olanlar: Arabalardan biri, Ankara'daki evim.

savaş abi çok doğru konuşuyosunda, şimdi çevremizde ne kadar insan varsa akp ye kan püskürüyor ben şu ana kadar onları savunan bi tane adama raslamadım ama bugün bi seçim olsa yine adamlar açık ara oy toplarlar bu adamlar böyle yaptıkça hora geçiyolar valla bu adam mahalle muhtarı bile olamaz bence ama izmir chp nin bölgesi diye bilirdik ama seçimlerde gördük ak bulut kara bulut olayını...

savaş abi çok doğru konuşuyosunda, şimdi çevremizde ne kadar insan varsa akp ye kan püskürüyor ben şu ana kadar onları savunan bi tane adama raslamadım ama bugün bi seçim olsa yine adamlar açık ara oy toplarlar bu adamlar böyle yaptıkça hora geçiyolar valla bu adam mahalle muhtarı bile olamaz bence ama izmir chp nin bölgesi diye bilirdik ama seçimlerde gördük ak bulut kara bulut olayını...
:alkis: :alkis: :alkis:

Seçim sonuçlarına göre her iki kişiden biri hükümetimize oy vermedimi? Çevremizde konuşurken birbirimize soruyoruz kimse ben oy verdim demiyor, anadoluda memlekette bile oy veren neredeyse dörtte bir. İktidar bu oyları uzayda mı aldı? Bu nedenle bilgisayarlı seçim sonuçlarına halen güvenemiyorum. Yüksek seçim kurulu seçim sandıklarından çıkan sonuçları sandık sandık, tek tek hala yayınlamadı il bazında verdi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin belki benim gözümden kaçmış olabilir. Bilgisayarları kullanan, onları proğramlayan, veriler üzerinde oynama yapabilen insanlar değil mi? Bilgisayarlar Allah yapısı değil ki kul yapısı, ne proğram yüklersen ona göre çalışır. Bunun için kafam karışık.

Son düzenleme:
Geri