Otomobile vergi zammı!

Seçim sonuçlarına göre her iki kişiden biri hükümetimize oy vermedimi? Çevremizde konuşurken birbirimize soruyoruz kimse ben oy verdim demiyor, anadoluda memlekette bile oy veren neredeyse dörtte bir. İktidar bu oyları uzayda mı aldı? Bu nedenle bilgisayarlı seçim sonuçlarına halen güvenemiyorum. Yüksek seçim kurulu seçim sandıklarından çıkan sonuçları sandık sandık, tek tek hala yayınlamadı il bazında verdi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin belki benim gözümden kaçmış olabilir. Bilgisayarları kullanan, onları proğlamlayan, veriler üzerinde oynama yapabilen insanlar değil mi? Bilgisayarlar Allah yapısı değil ki kul yapısı, ne proğram yüklersen ona göre çalışır. Bunun için kafam karışık.
bende hiçbir veriye inanmiyorum
enflasyon rakam düşük açıkayıp 3 katı zam yapan
neler yapmaz

güncel

Vurun bakalım abalıya, eğer bu dünyada adalet varsa gün gelir sizlere de bir vuran mutlaka çıkar.

o maliye bakanının ben varya zaten.........baş yiyici kendi ne beklerisn bu devletin maliyesinden:(

Seçim sonuçlarına göre her iki kişiden biri hükümetimize oy vermedimi? Çevremizde konuşurken birbirimize soruyoruz kimse ben oy verdim demiyor, anadoluda memlekette bile oy veren neredeyse dörtte bir. İktidar bu oyları uzayda mı aldı? Bu nedenle bilgisayarlı seçim sonuçlarına halen güvenemiyorum. Yüksek seçim kurulu seçim sandıklarından çıkan sonuçları sandık sandık, tek tek hala yayınlamadı il bazında verdi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin belki benim gözümden kaçmış olabilir. Bilgisayarları kullanan, onları proğramlayan, veriler üzerinde oynama yapabilen insanlar değil mi? Bilgisayarlar Allah yapısı değil ki kul yapısı, ne proğram yüklersen ona göre çalışır. Bunun için kafam karışık.

savaş abi daha yarım saat önce izlediğim programda bi anket düzenlemişler bügün seçim olsa kime oy verirdiniz diye %43 akp yine birinci anlamıyorum ben bu milleimizi ya yüm ürkiye adama kan kusuyo hangi mekanda kimle konuşsam bu konuyo herkes ana avrat küfür ederken bu adama nasıl bu kadar oy oplayabilr anlamıyorum ya bencede döndürüyolar bişeyler ama biri dur dese artık şunlara iyibi darbe vursada rahatlasa şu millet...

Geri