Otoparkçıya Anahtarınızı Bırakmayın !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ern1402
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İstanbula geldiğinde fenerbahçe yada kalamışdakilere verebilirsin onlar iyide taksim ' e felan gidersen dikkat et oralar çok sıkıntılı :)

Aynen Fenerde Kalamışta caddede falan problem yok ama arabaları dip dibe park edip en sondaki arabayı çıkarmak için elli kere ileri geri yapılan otoparklara anahtar vermemek değil ben direk arabayı koymuyorum :D
Bir de anlam veremediğim bir olay çıktı. Alışveriş merkezlerinde vale var. Zaten aşşağısı ücretsiz 4-5 kat otopark ben niye arabamı sana vereyim bir de üstüne 7 lira para vereyim :D

Aynen Fenerde Kalamışta caddede falan problem yok ama arabaları dip dibe park edip en sondaki arabayı çıkarmak için elli kere ileri geri yapılan otoparklara anahtar vermemek değil ben direk arabayı koymuyorum :D
Bir de anlam veremediğim bir olay çıktı. Alışveriş merkezlerinde vale var. Zaten aşşağısı ücretsiz 4-5 kat otopark ben niye arabamı sana vereyim bir de üstüne 7 lira para vereyim :D

Onlar ali ağaoğlunu felan bekliyorlar ünlüleri vs :)

bırakmam da zaten, ne verecem elin otoparkçısına 86' model e30 umu, zaten apaçillik yapmaya müsait araba :)

sakınan göze çöp batar....çok irdelemeyin az relax olun:D

Önemli bir konu aslında bu...Beş -altı yıl önce ankarada kızılayda bir ara sokakta abimin 2000 model sport ford sienası , sözde otoparkcılık yapan biri tarafından pert çıkarıldı...Park halindeki şahine vurması ve servisin o günki rakamlarla 4000 tl fiyat çıkarmasıda cabası....( Hiç bir hak arayışına giremedi abim...hem arabasından oldu hemde şahinin sahibiyle zıtlaşıp,4000 lirayı 2 yıl sonra 6000 lira olarak ödedi...Rüya görmeye gerek yok, kendi arabamın kontrolü bende olsun kardeşim...

valeye verme neolcak mesela cumartesi günü ben 7. caddeyi arabaya parkettim baska mekana gidecez diyede arabayı almadım caddede dursun dedim gece saat4 gibi iste arabanın yanına bi gittimki biri vurmus geçmis bela oku oku oku sinir küpü oldum yapcak bisey varmı yok neden memleket karaktersiz o. çocuğu dolmus

Geri