ötv indirimli insigna 1.6 fiyatı ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekonomistler düşünmüştür paket tam olarak açıklanmadı sadece oranlar verildi meclisten geçiçektir en kısa sürede.ÖTV indirimi ile alınan 3 aylık dönemde araç almış vatandaşlar aracı satarken Alınmayan o ÖTV oranını devlet tahsil edicektir. daha 1bucuk ay önce ÖTV indirimli araç aldım 5 yıl boyunca aracımı benden alınmayan ÖTV oranını vermeden satamam.İlla sıkışıp satıcaksamda alınmayan ÖTV'yi ödeyip satış yapabiliyorum kesin bu 3 aylık dönemde alanlar içinde böyle bir kural getirilecektir.

Ekonomistler düşünmüştür paket tam olarak açıklanmadı sadece oranlar verildi meclisten geçiçektir en kısa sürede.ÖTV indirimi ile alınan 3 aylık dönemde araç almış vatandaşlar aracı satarken Alınmayan o ÖTV oranını devlet tahsil edicektir. daha 1bucuk ay önce ÖTV indirimli araç aldım 5 yıl boyunca aracımı benden alınmayan ÖTV oranını vermeden satamam.İlla sıkışıp satıcaksamda alınmayan ÖTV'yi ödeyip satış yapabiliyorum kesin bu 3 aylık dönemde alanlar içinde böyle bir kural getirilecektir.

Katılıyorum. yazdığınız gibi bir takım koşullar getirilecektir. Sadece indirim yaptım oldu bitti şeklinde olmayacak gibi geliyor bana da.

ben bu şekilde uygulanacağını sanmıyorum

bence birol abi snein dediğin gibi olursa çok ıyı olur ama ben bu hukumetin bunu akıl edeceğine inanmıyorum.

%37den %1lere kadar bile inebilirmiş diye duydum ben

eğer yüzde birlere inecekse ben yarın satıp başka birşeyler bakabilirim.mercedes c180k gibi mesela:)

Yüzde birlere inerse satışlarda patlama olur :D ama hiç sanmıyorum ... Zaten o kadar da olmasın,ikinci el piyasası yerle bir olacak zaten..

Geri