özel servisler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MAVİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeliz ablacim neden sinir yaptin anlamadim :cool:

Sanziman demek ki yag kaciriyordu .. Yavas yavas bosaldi ve bitti ve ben de bunu fark edemedim . Bakmak aklima bile gelmedi ve yeni yapildigi icin umursamadim .. Sanzimanin ana kolundaki disli de sac sakal ne varsa supurmusum ve diger vites dislilerinin (parcalandiktan sonra ortaya cikti) senkromencleri yanmis yani o sanziman toplanamazdi ... Bende yenisini aldim. Toplansada ayni paraya denk geliodu yenisi daha makbule gecerdi aldim yaptirdim bitti ...
Benim sana, mustafa abiye ve ali abiye bir kastim yok bana onca iyiliginiz dokundu kimsenin yapmayacagi seyleri yaptiniz .

Arabayi toplayan GENC demekki sanziman alt kapagini tam oturtamadi ... Sizin koydugunuz yagi ben siringayla cekmedim heralde sanziman kirilsin diye ... Acildiginda cikan yag miktrini soyledim sadece o kadar bir su bardagi ... (200ml)

Ben bu konuda daha fazla polimige girmek nesi kirmak ne kendimi uzmek istemiyorum .. Yaptiginiz hersey icin cok tesekkur ederim. Allah razi olsun .. :cool: :cool: :cool:

TheOne' Alıntı:
Team Opel Servis ile ilgili ilk defa şikayet duydum açıkçası... Opel' lerimi de diğer marka araçlarımı da bu servise götürüyorum hala... Benim gibi forumdan birçok arkadaşımız da bu servisle çalışıyor.

Belki Levent' ten kaynaklanan bir sorundur! Belki Sakarya' daki ustanın yorumu ( yağsızlıktan ) yanlıştır.

Servis sahibi arkadaşlarımız Muddapa ( Mustafa ) ve Yezocan ( Yeliz ) forumu yakın takip eden insanlardır. En kısa sürede de konuya açıklık getireceklerdir.

Bunun dışında ufak bir dipnot: Kuruluş olarak tuning&modifiye üzerine olmasa da Mustafa' nın hazırlamış olduğu bir çok atmosferik ve turbo araç vardır...!

Ya baskan bak Benim lafim ne MUSTAFA Abiye ne Yeliz ablaye Ne Ali abiye ....

Neden sardiriyorsun ki simdi sen bana ?

Benim aracimi ne mustafa abi ne ali abi topladi orda ki genc bir eleman topladi bende diyorum ki genclerin topladiklari araclara biraz dikkat isin acikcasi bu ... 1 kusur milyar para verdim kendi cebimden sag dan soldan toplayarak ve 7 ay sonra sanzimandan 1 bardak yag zor cikinca delirmem dogal !

Ne aracimi yoldan buldum ne de parami Serkan ....

opelcalibra_1' Alıntı:
Ya baskan bak Benim lafim ne MUSTAFA Abiye ne Yeliz ablaye Ne Ali abiye ....

Neden sardiriyorsun ki simdi sen bana ?

Benim aracimi ne mustafa abi ne ali abi topladi orda ki genc bir eleman topladi bende diyorum ki genclerin topladiklari araclara biraz dikkat isin acikcasi bu ... 1 kusur milyar para verdim kendi cebimden sag dan soldan toplayarak ve 7 ay sonra sanzimandan 1 bardak yag zor cikinca delirmem dogal !

Ne aracimi yoldan buldum ne de parami Serkan ....

Ne diye sana saracam... Ben servisle ne ortaklığım var ne de çıkarım. Ben memnun olduğumu ve bugüne kadar da hiç şikayet duymadığımı söyledim o kadar... Kimse parayı sokakta bulmuyor. Ben senin araba kullanma tarzını bildiğim için sorun senden de kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm...

Serkan?

TheOne' Alıntı:
Ne diye sana saracam... Ben servisle ne ortaklığım var ne de çıkarım. Ben memnun olduğumu ve bugüne kadar da hiç şikayet duymadığımı söyledim o kadar... Kimse parayı sokakta bulmuyor. Ben senin araba kullanma tarzını bildiğim için sorun senden de kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm...

Serkan?

Baskanim , Serkan abicim ben 7 ay once o sanzimani toplamisim diyorum sana 10 yasinda aldim arabayi 3 sene kullandim. 13 sene kirilmadi, sanzimani kontrol ettiler opelteam de , sanziman yapildi 7 ayda kirildi .... Enteresan degil mi ? garip degil mi ? :eek: Ustelik sanziman acildigin da icinde 1 bardak yag cikti .... ben ictim yagi ?

Yapma on yargili yaklasma serkan bana :cool:

bu olayi sana komple ozelden mesajlicam ....

ya 13 yaşındaki bir arabadan bahsediyorsun ve üstelik şöförde sensin. Olay hakkında yeterince mekanik açıklama yapılmıştır. konuyu uzatmanın lüzumu yoktur.:mad: :mad: :mad:

Hiç özele girmeyelim Levent gerek yok. Ben kimsenin avukatlığını da yapmıyorum taraf ta tutmuyorum. Söylediklerim şahsi düşüncelerim sadece.

yezocan' Alıntı:
ya 13 yaşındaki bir arabadan bahsediyorsun ve üstelik şöförde sensin. Olay hakkında yeterince mekanik açıklama yapılmıştır. konuyu uzatmanın lüzumu yoktur.:mad: :mad: :mad:

:cool: bencede ... :good:

leventcim haziranda yapıldı demişşin..yani 7 ay önce oluyor.yağın az konmuş olsa bu 7 ayda sanzımanın öter ve viteslere zor gecerdi...ve sanzımandan cıkan sürtünme sesi veya uğultu sesini sen bile duyardın..;) .bence direk olayı böyle buraya yazacağına direk opel teamle konussaydın sana daha çok yardımcı olurlardı.ordaki bir ustanın dediğine bakarak söyle oldu böyle oldu diye keşke yazmasaydın..siteden bir çok arkadaşımız ve kardesimiz opelteam,e geliyor ve hiç bir sikayet olmadı,aksine herkez mutlu ayrıldı.hem manevi,hem maddi yönden:( .pasaoğlu demişşin savaş benim arkadasım gerçi uzun zamandır görüsemiyoruz..iyi ustadır tavsiye ederim:good: başka servislere gidince opel teamin manevi ve maddi yönden sizlere ne kadar iyimser davrandığını göreceksin..:good:

saygılar...

Levent, yağ birden mi boşaldı da şanzıman kırıldı?Yavaş yavaş boşaldıysa vites geçişlerinde zorluk vb. şekillerde kendini göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum problemin...Neyse, geçmiş olsun...

Geri