isotta' Alıntı:leventcim haziranda yapıldı demişşin..yani 7 ay önce oluyor.yağın az konmuş olsa bu 7 ayda sanzımanın öter ve viteslere zor gecerdi...ve sanzımandan cıkan sürtünme sesi veya uğultu sesini sen bile duyardın.. .bence direk olayı böyle buraya yazacağına direk opel teamle konussaydın sana daha çok yardımcı olurlardı.ordaki bir ustanın dediğine bakarak söyle oldu böyle oldu diye keşke yazmasaydın..siteden bir çok arkadaşımız ve kardesimiz opelteam,e geliyor ve hiç bir sikayet olmadı,aksine herkez mutlu ayrıldı.hem manevi,hem maddi yönden .pasaoğlu demişşin savaş benim arkadasım gerçi uzun zamandır görüsemiyoruz..iyi ustadır tavsiye ederim:good: başka servislere gidince opel teamin manevi ve maddi yönden sizlere ne kadar iyimser davrandığını göreceksin..:good:
saygılar...
Tamam abi ben kirdim ben araba kullanmayi bilmiyorum ben arabadan zerre anlamiyorum ... %100 kullanici hatasi ..... ah be cenker abi tamam ben daha hic birsey soylemiyorum ... Koskoca fabrikalar araclari yanlis uretip topluyor geri Opelteam hic hata yapmiyor ok.... Senin dedigin olsun
deve 1 kurus alirmisin hayir param yok almam
deve 10 kurus alirmisin ver 10 tane ...