Özledim seni.. "YeşiL" :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlısı olsun burakcım..

türker baktım sen foto koymuyon kanka ben ekliyim dedim 2-3 bertone resmi :Dhehe

bendede bordosu vardı aaaaahhh ah hiç biri tutmuyo yerini

durum o kadar kötü yani bul bi yeşil vectraya hissettirmeden gizli gizli buluş arabanı nereye sattın alan adamdan iste ayda bi tur at

Bende aynı gibiyim senle İbrahim abi. Günde 40 defa arabayı satmayı düşünürüm 40 defada vaz geçerim hem ilk arabam hemde değeri ve hatırası bende çok büyük olduğundan kıyamıyorum satmaya. Satsamda çok üzülür gider geri alırım arabamı duramam ayrı ondan kusurlarıyla sevdim ben arabamı.:D

aynen bende acayip bağlandım arabama, evlilik hazırlıklarına ilk başladığımda nakit anlamında biraz sıkıntı yaşadım satmaya kalktım, bir arkadaşımla anlaştık hatta ama o sırada onun başka bir sıkıntısı oldu alamadı, bende satamadım hala bende kendi nakit sıkıntımıda atlattım yani hem evleniyorum hemde satmadım yavruyu, şimdi full bakıma sokucam.

aynen bende acayip bağlandım arabama, evlilik hazırlıklarına ilk başladığımda nakit anlamında biraz sıkıntı yaşadım satmaya kalktım, bir arkadaşımla anlaştık hatta ama o sırada onun başka bir sıkıntısı oldu alamadı, bende satamadım hala bende kendi nakit sıkıntımıda atlattım yani hem evleniyorum hemde satmadım yavruyu, şimdi full bakıma sokucam.

hayırlı uğurlu olsun.. inşallah evlilik bollukla beraber gelir yaşantınıza..

hayırlı uğurlu olsun.. inşallah evlilik bollukla beraber gelir yaşantınıza..
inşallah üsdat güzel dileklerin içinde teşekkür ederim

Geri