200 yaparmı yapmazmı bilemem ama vites oranı uzun 1,4 1,6ya 3000 devirde 120 görüyodu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eskimiş konuya bende parmak basayım bari.
ben aslnalar gibi 200 yapacağına inanıyorum bu arabanın.
97 model 1.4 88beygir 8 valf tipo ile 190 ı devirdim ben.devirde 5500 civarıydı.
kim demişse yapamaz diye gitsin samsuna kadar.hem gezmiş olur hemde boyunun ölçüsünü aalmış olur.
aynen katılıyorum:rockKimseyi kandırmaya gerek yok çok bariz bi fotomontaj.. Bu araç o zaman 6 yada 7 vitesli.. Eliniz değmişken bence devir saatinide sona yaklaştırın ondan sora resimi güncellersiniz.. Bundan sonra bakanlar kanabilir o zmn
1.2 motor sadece hava filtresi var diosun sora 1.6ları çok rahat geçio diosun.. Denk gelmemiş bence size basan biri kendi kendinize yarışmışsınız
Bu arada 2.0 araç alıp o kadar vergi ödeyen arkadaşlar.. Sizde de harbiden hiç akıl yokBakın kardeşlerim ne güzel 1.2 araçla neler yapıolar.. Sizde boşyere verin benzin paralarını
![]()
Anlamakda güçlük çekiyorsunuz veya anlıyorsunuzda işinize gelmiyor kadranda o hız görmesinin nedeni motorunun performansı olması felan değil şanzıman oranlarıdır.tamam arkadaşım.hepimiz kendi motorları söküp,yerine 1,2 palio motoru takıyoruz.nasıl olsa bizim motordan daha performaslıymış,
200 üde görüyo![]()
Anlamakda güçlük çekiyorsunuz veya anlıyorsunuzda işinize gelmiyor kadranda o hız görmesinin nedeni motorunun performansı olması felan değil şanzıman oranlarıdır.![]()
ben kimsye palio daha iyi araba demedim.sadece 200 görür dedim.tamam arkadaşım.hepimiz kendi motorları söküp,yerine 1,2 palio motoru takıyoruz.nasıl olsa bizim motordan daha performaslıymış,
200 üde görüyo![]()