her sene vergın odenıyo sıgortan yaptırılıyo vızen yaptırılıyo sen bı tek araca bınıyosun o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Mert..Ben diyorum 130-140 hp den sonrası pek gerekli değil diye ben de 77 ile yemiştim düşün..Bu sıralar cihazlarda bir problem var..Anonymous ya da Titan Rain hacker grupları akşam gezmesi mi yapıyorlar nedir
Türkiyede kullanılan radarlar 200km üzerini algılayamıyormuş serdar, 170 ile giderken 135km kaydıyla ceza kesilen bir abimizden alıntıdır, polis ağzından kaçırmış, az daha hızlı gitseydin radar algılayamazdı gafını
Öte yandan savaş abi haklı, hiçbirşey usulünde uygulanmıyor, bir avukat da polis sizi durdurup makbuz kesmedikçe ödemeyin ve karara itiraz edin gibisinden bişeyler diyordu. İnsanımız kolpa malesef.
Hızınız 207 lütfen yavaşlayınız hatta makina daha bir samimi moda girer, "ölüme mi gidiyon ülen?!! "Opelim ailesi olarak eds 'ye en hızlı girme yarışması yapsak nasıl olur acaba NFS oyunundaki gibi
Evine en kabarık ceza kağıdı gelen birinci olur :maden: