park ısıtıcısı/havalandırması nasıl aktif edilir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi soğuk memlekette çok işe yarar,buz gibi havada gelsen marş bassan dizel arabada he dedimi yürümesi zaten zarar arabanın içinide çok fena ısıtıyor,motor suyunuda,-15 derecede çıktığın saate ayarlayacan sen aşağı indiğinde marş basıp en fazla 1 dk motoru yağını dolandırıp yürürsün,arabada hamam gibin oooh :)

Caner şu an kapalı garaj var.Aslında düşünmedim değil.ebayda 500 euro ya bile buldum. Kışın dizel ısınana kadar üşüyorsun.Bunun alacaksan motor ısıtıcılısını alacaksın,yani çalıştır git..hemen motordan sıcak hava gelsin,bunu en fazla 5 dakikaya ayarlayacaksın..malum yakıt fiyatı :)... ama bunda birde şu özellik var onuda söyleyeyim komandalısını alırsan sabah kalktığında plan dışı bir yere gitmek zorundasın hemen uzaktan komanda ile devreye sok üstünü giyip çıkana kadar ısınsın :)

abi panjur a karton koymaya devam :)

arkadaşlar bu sistem b2 kasa cdx lerde bulunuyormu ?sonradan takılabiliyormu ?caner bey sizin aracınız da orjinal demi vardı?

Ama yazdım ya webasto diye :)

iklimsel şartlar kardeşim..oradada çogu arabanın seninki gibi arka camları elektririkli değil kol gücü açılıyor,çelik jant yok kapak bile yok sac jant geziyor,ısıtıcı var ama klima yok,sis farı yok döşemesi başka felan filan,sunroof var a/c yok...opel de değil çoğu markada aynı...
tr paket arabalar onlara çok lüks bakma sen :)

Haklısın Caner Abi de gerçekten çok fark var..Mesela 3 farklı radyo frekanslı ayna var..Yani mesela aynaya otomatik garaj kapısını tanıtıyorsun,kumanda kullanmadan garaja yakınlaştığınızda otomatik olarak uzaktan kumanda işlevi görüyor..Ya da evin bahçe aydınlatmasını yine bu aynaya tanıtıyorsunuz gece geç saatlerde geldiğinizde eve mesela açıyor..Uzaktan kumanda işlevi görüyor yani..Yine navigasyon sunulmuyor ve hatta trafik tabelalarını okuyan başka bir donanım daha var..O da sunulmamıştı..İnsignialarda astra jlerde mesela Türkiye de şerit assitanı ve trafik tabelalarını okuyan sistem yine sunulmuyor ama dikkat edecek olursanız kamerasi mevcut..Tabi Türkiye alt yapısıyla da ilgili bir durum..

Geri