serdar kardeşim bizim millete iyiki takip asistanı vermiyorlar kullanmak için zaten okumaz kurcalaya kurcalaya olursa olur,yada alır eline şişeyi verir cruise ın gözüne geçer piize başlar tireksyonda nede olsa duruyo kendi yolda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdar kardeşim bizim millete iyiki takip asistanı vermiyorlar kullanmak için zaten okumaz kurcalaya kurcalaya olursa olur,yada alır eline şişeyi verir cruise ın gözüne geçer piize başlar tireksyonda nede olsa duruyo kendi yolda
yav neyse ney canımşerit takip asist. kendi yolda durmuyor diye biliyorum sadece uyarı veriyor olması lazım
İsmail abicim gayet güzel yazmışsın ve söylediklerine katılıyorum..Opel in Türkiye deki pazarlama politikası biraz hastalıklı..Bunda seninle hemfikirim ama benim derdim bu donanımların opelde var mı yok mu olduğu...Şahin benzetmesi falan yapılmıştı orada da...Madem sunmuyorsa neden böyle bir donanımı var?diye hemen soru geliyor aklına insanın ki kitapçığa bile bastırdığına göre var..Ama zamanla bunları da aşacaktır Türkiye opel..Türkiye de herkes akp ye oy veriyorsa eğer benim için bu akp yi iyi parti yapmaz gözümde misal..Kimlerin o partiye oy verdiğine bakarım,vizyonuna bakarım,biçim o kadar önemli değil benim için içeriğine bakarım..Herkesin vw alması tek başına o markanın iyi olduğu anlamına gelmez..Bu opel için de aynı reno için de...Mesela hyundai i30 ya da kia optima kötü araba mı?Kimse almıyor pek ama bence iyi araba..Benim ifade etmek istedğim de buydu..O yüzden biraz anlaşamadık..