Park konumuna getirip motoru stop etme uyarı sorunu

2015 Opel insignia cdti cosmo AT . Araç durduktan sonra vitesi park konumuna getirip stop düğmesine basıyorum. Motor duruyor ama uyarı veriyor vitesi Park konumuna getirin diye. Acaba şanzumanda bir sorun mu var.

Teşekkürler

Servise gidin değişimi gerçeklerşecektır garantiden vites bölümünde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2013 model insignia 2.0 cdti otomotik aracımda da aynı sorun var . Her zaman olmasada 3-4 günde bir olmakta. Bunuda servis te garantiden yaptırabilirmiyiz. Teşekkürler

2013 model insignia 2.0 cdti otomotik aracımda da aynı sorun var . Her zaman olmasada 3-4 günde bir olmakta. Bunuda servis te garantiden yaptırabilirmiyiz. Teşekkürler
Araç garantisi devam ediyorsa ve de böyle bir sorun varsa neden garantiden karşılanması gerekir diye düşünüyorum. Benim merak ettiğim servis bu sorunun çözümünü nasıl bulacak? Belki çok basit bir şey. Garantimiz olmasa da bizde yaptırırız. Servisten alacağınız cevabı paylaşırsanız seviniriz.

2016 opel astra k var bende servise gittim garantisi bittiği için 1436lira ücret çıkardılar aynı soruna

2016 opel astra k var bende servise gittim garantisi bittiği için 1436lira ücret çıkardılar aynı soruna

Peki hocam tam olarak yapılan işlem nedir ? Neyi değiştiriyorlar bu kadar paraya merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: b.arat
Peki hocam tam olarak yapılan işlem nedir ? Neyi değiştiriyorlar bu kadar paraya merak ettim.
merhabalar. benimde 2016 model opel astra k kasa aracımda yaklaşık 2 aydır bu problem var. nadirde olsa oluyor? sebebi nedir tam olarak? çözebildiniz mi

Astra k aracımda aynı sorunla karşılaştım servis çözdü sıkıntıyı, konumlandırma sensörü arıza yapmış onu değiştirecekler, garanti var şok şükür.

• Beğen
Tepkiler: Zafer715
Mesajinizi kalin harfle yazarsaniz dikkat cekici olur bu skintiyla,karsilasan arkadaslar sorunun cozumunu gormus olur

Ücretsiz değiştirecek olmaları güzel. Bu sorun için bende bulunan çözüm şuydu, otom. vitesin mandalına silikon sprey sıkıldığında uzunca bir süre bu sorun yaşanmadı. Mandalın takıldığını söyledi benim servis. Gerçekten de sprey işe yaradı. Yaklaşık 9 aydır hiç yaşamamıştım. Geçenlerde bir defa oldu. Tekrar sprey sıktıracağım. Anladığım kadarıyla (ki servisin teşhisi doğru ise) konumlandırma sensörünü değiştirdikten sonra bu sorunun olup olmayacağını gözlemlemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Hasip ve Zafer715
Merhaba arkadaşlar,
Bu sorunla maalesef ben de uğraşıyorum, kronik bir sorun olduğu için otomatik astra insignia kullanan tüm arkadaşlar yaşıyor muhtemelen.
Son zamanlarda sürekli yapmaya başladı, çözüm önerisi olan var mıdır?

Ankara'da bu sıkıntıyı yaşayanlar nerede çözüm buldu acaba?

Geri