Ynt: Park sensörü
ön park sensörü ile arkanın sesi arasındada ton farkı var biri bip bip diyorsa öteki düt düt diyor mesela
ön park sensörü ile arkanın sesi arasındada ton farkı var biri bip bip diyorsa öteki düt düt diyor mesela
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bahadirusta link' Alıntı:ön park sensörü ile arkanın sesi arasındada ton farkı var biri bip bip diyorsa öteki düt düt diyor mesela
avukatakın link' Alıntı:[quote author=ecelnico link=topic=458.msg8591#msg8591 date=1298369116]
bu park sensörü sanki zaman zaman çalışmıyor bu sabah başıma geldi park sensörüne güvendim geri geri park ederken hiç bir sinyal sesi çıkmadı arkadaki arabaya hafif bi şekilde dokundurdum. Allahtan iki taraftada bir şey yok. Park sensörüne güvenmediğimden çok ağır bir şekilde geri geri geldim. Ama park sensörü çalışmadı arkadaşlar.
ecelnico link' Alıntı:[quote author=avukatakın link=topic=458.msg8600#msg8600 date=1298372584]
[quote author=ecelnico link=topic=458.msg8591#msg8591 date=1298369116]
bu park sensörü sanki zaman zaman çalışmıyor bu sabah başıma geldi park sensörüne güvendim geri geri park ederken hiç bir sinyal sesi çıkmadı arkadaki arabaya hafif bi şekilde dokundurdum. Allahtan iki taraftada bir şey yok. Park sensörüne güvenmediğimden çok ağır bir şekilde geri geri geldim. Ama park sensörü çalışmadı arkadaşlar.
evet aynen, bir de ön park sönsörü ön hoparlörden geliyor sadece,arka park da arka hoparlörlerden..bahadirusta link' Alıntı:ön park sensörü ile arkanın sesi arasındada ton farkı var biri bip bip diyorsa öteki düt düt diyor mesela
HaKaN link' Alıntı:(Bir de sn drwaverunnerın söylediği gibi sensörlerin temiz olması ve park sensörünün açık olması gerekiyor)