Parlattığınız aracınız ve yağmur :)

astrax_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaslar benim başıma çok gelen bi durumdan bahsedip sizin düşüncelerinnizi almak istedim.Aracınızı yeni yıkattınız ve bi güzel cilalattınız ve çok süper parlıyor..TAm yıkamacıdan çıkıp eve giderken veya bi kaç saat sonra yağmur bastırdı aracınız çamur içinde..O an ne hissedersiniz..??

yagmur berekettir

cok sükür bereket yagiyor der. arabam kirlenince tekrar o yagan yagmur sulariyla dolan barajdan gelen suyla arabami yikatirim

bence berbat bir durum ama gideceğim yere ulaştığımda hemen elime kovamı fırçamı alıp başlarım temizlemeye ( tabi araba yıkatmaktan dönüp evin önünde arabayı tekrar benim yıkamam korkunç bir şey )

Hava durumuna göre hareket ediyorum genelde ;) bikaç gun erteliyorum mesela

Benim aracımın bu şartlarda kirlenmesininden üzüntü duymam.
Hele bu seneki gibi izmirin ve ege bölgesinin yağmurun damlasına hasret kalmışolduğu bir zamanda sevinirim bile. yukarıdaki yorumda belrtildği gibi barajlar dolmadığında birdahaki sefere araba yıkamak için değil içecek suyu bile bulamayacağımı düşünürüm.:( :good:

Gerçekten çok güzel düşüncelere sahipsiniz teşekkürler..

izmirin havasına ve kızına güven olmaz demişer o yüzden yıkatmadan önce 2 saat düşünürüm ama yıkatıncada genelde az da olsa yağmur yağar o gün napalım kader derim artık...

peki hangi renk araba kiri en az belli ediyor?
benimki siyah,öyle cok fazla belli etmiyor..

sizinki?

alpasch' Alıntı:
peki hangi renk araba kiri en az belli ediyor?
benimki siyah,öyle cok fazla belli etmiyor..

sizinki?

izmirde renk farketmez hafiften bi yağmur yağar aracın üstünde yağmur damlaları kurur sonra bi bakarsın sarı sarı lekeler kalmış... yağmurla beraber çamur yağıyo bazen rengi ne olursa olsun aracın çok kötü gözüküyo

winner' Alıntı:
izmirde renk farketmez hafiften bi yağmur yağar aracın üstünde yağmur damlaları kurur sonra bi bakarsın sarı sarı lekeler kalmış... yağmurla beraber çamur yağıyo bazen rengi ne olursa olsun aracın çok kötü gözüküyo

acaba denizin etkisimi? ilginc

Geri