Parlattığınız aracınız ve yağmur :)

malesef yağmıyo artık eskisi gibi keşke yağsada arabam çamur olsa gene yıkatırım çamur temizlenir ama yakında yıkayacak değil içecek bile su bulamıcaz!!!

Hava durumuna göre hareket etmek en faydalı yaklaşım olur sanırım,öenmli olan bu değilk de,her yıkamada arabanın mikron mikron çiziklerle dolması...

alpasch' Alıntı:
acaba denizin etkisimi? ilginc

Demir çelik fabrikalarının filtresiz bacalarından çıkan atıkların etkisinden.:(

garajın gözünü seveyim yaa sabahları giderken diğer arabalara bi bakıyorum üstleri ıslak benim araba tertemiz kupkuru

M@honi' Alıntı:
garajın gözünü seveyim yaa sabahları giderken diğer arabalara bi bakıyorum üstleri ıslak benim araba tertemiz kupkuru
Arabanda senin gibi şanslıymış. En güzelide bu zaten .;)

M@honi' Alıntı:

Tamam da işte aslında bi o kadar da kötü bu,insan çıkarmaya kıyamıyo bu sefer de :)

Araba siyah olunca zaten pek fazla temiz kalmıyo. Ama yağan berekete diyecek lafımız yok. Ya taş yağsa :D

szde gene ii.bgn ders çıkışında aracı yol kenarına koymuştum.ön camda bkaç öbek we tavan-kaportada br sürü damla damla bembeyaz boyacıklar gördm.ayrıca sol kapılarda çizik we renk açılımı war.allahtan boyalar tamamen kurumamış da ıslak mendillerle çıkardm hmn.keşke bende sadece yaamurla uuraşabilsem.çizikle boya koruma we cila ile hallolur heralde ama bulursam yapanı pek hoş olmicak...

walla hiç başıma gelmedi desem yeridir yağmur yağınca seviniyorum hatta araba temizleniyor:)

Geri