Parlattığınız aracınız ve yağmur :)

Felaket gıcık olurum. Gittim yıkattım arabayı bayıldım paraları sonra üstüne kar yağdı. Nooldu, gitti paracıklar:)

cok uzuluyorum ama yagmuru bulmak artık zorlastı memleket malum ne halde varsın yagmur yagsın benım arabam kırlensın

Vallaha ben ne zaman arabayı yıkasam yada yıkatsam en geç ertesi gün yağmur yağar. Biraz sinir oluyorum ama genede yağmur yağması iyidir. Zaten arabamda beyaz o yüzden fazla göstermiyor kiri.

herşey iyide, günlük güneşlik bi günde simsiyah arabamı gıcır gıcır parlattırmışken, kırmızı ışıkda beklediğim süre içinde öndekinin ayarsız sileceklerinin bana su pükürtmesi veya yandaki çimenlik alanın otomatik sulama mekanizmasının benim üstüme su atması ve benim bişi yapamamam beni bitiriyo

herşey iyide, günlük güneşlik bi günde simsiyah arabamı gıcır gıcır parlattırmışken, kırmızı ışıkda beklediğim süre içinde öndekinin ayarsız sileceklerinin bana su pükürtmesi veya yandaki çimenlik alanın otomatik sulama mekanizmasının benim üstüme su atması ve benim bişi yapamamam beni bitiriyo

çok haklısın bide önde veya yanda duran kamyon ve otobüsün egsoz gazıda arabanın dışını bence etkiliyor...

Geri