paspaların altı ıslnıyor yardım

benim zaten kalorifer ısıtmıyor ılık üflüyor sorun bu olabilirmi ? bu arada yorumlar için teşekkürler herkeze ...

benim zaten kalorifer ısıtmıyor ılık üflüyor sorun bu olabilirmi ? bu arada yorumlar için teşekkürler herkeze ...

Kaloriferin tam ıstmamasının iki nedeni vardır:

1: Kalorifer peteği tıkalıdır.
2: Termostat arızalıdır. :)

arkadaşım amcamın vectrasındada aynı sorun oldu bu kış
ama sadece ön taraf değil arka tarafta ıslanıyor araçta..
ben kapı içindeki yalıtımların çürüdüğünü düşündüm..
camın kenarından içeri giren su aşağıdaki tahliyeden aşağı akmadan içeri giriyor galiba.. çözümü bulamadık daha..

..aynı sorun wardı bende..bi hafta önce çözdüm..sileceklerin altındaki hawalandırma boşluklarından içeri su sızıyordu..aynı bölgede sis farlarımın tuşu için açılmış kablo boşluğundan su sızıyordu..genelde o bölgede sorun çıkar..

surucu koltugun altindaki tapalardan aliyor sanirim pazar gunu suru koltugunun dosemesini kucuk bir kare kestim tapalara ulastim arabanin alti gol olmustu montage kit dewnilen bir malzeme ile tikadim insallah bi daha almaz

aynı sorun benım aracımda da var ben her yolu denedım ama duzeltemedım bı turlu hala on surucu ve arkasındakı paspas atları göl gıbı

Araş lpgliyse ön kaputu aç ve lpg kablosunun içeri giren kısmını kontrol et.Benimde başıma gelmişti,oraya slikon çektim sorun bitti.Gerçi arka taraf niye ıslanıyo onu anlamadım benim sadece ön tarafta vardı.Başka bişeyde olabilir!

dosemelerin altinda tahliye tapalari war arabanin altindan onari yukari dogru bastir suyun bir gun bosalmasini bekle sokebiliyorsan dosmeyi kaldir yada tapalarin hizasindan maket bicagiyle kes tapalarin etrafini kopuk silikon yada benzeri biseyle izole et kurumasini bekle .

Alt tarafta sanirim onler arklar olmak uzere alti tane tapa wardi .

ustam kalorifer peteğinden gelirse araç su eksiltmez mi ???
veya araca sonradan elektrikli kompanent takılmış ise sol kaput menteşesinin ordan delip kablo çekiyorlar delik açık kaldığı için ordan su giriyor bence kaputu açıp şöför tafarı kaput menteşesinin olduğu yere bakın delik varsa silikon ile kapatın sorun geçcektir

arabanın ne tapasında ne de kapı mentesesının orda delık var hıcbıryerınde bırsey bulamadım sınırımı bozuo böle su alması bır sorun olusturumu ki

Geri