pasta uygulaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan denizci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

denizci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
slm arkadaşlar arabamın bi kaç yerinde çizikler var. Sadece o çiziklere pasta yapsam boyaya bir zarar verir mi. Bir dikkatsiz sürücüde geçnlerde arabamın sol arka kapısına sürtmüş çizik biraz derin normal pasta cilalar bunu çıkarır mı? şimdiden teşekkürler.

çiziğin altında beyaz renkli astar boyası çıktıysa boşyere pasta sürtme kapatmaz..rötuş yapılması lazım..

abi eğer çizik yüzeyselse.. yani boyaya baktığın zaman aslında senin boyan duruyo gibi ama üzerinde başka bi renk var ve elini sürdüğünde orası hala kaygansa pasta işe yarıyo.. eğerki boyan kalktıysa elini oraya sürünce pütürleri hissediosan boşuna deneme derim.. biz sırf o yüzden bi ince bide kalın pasta almıştık autoshoptan.. çıkıcak yerler zaten ince pastayla çıkıyodu ama bitane derin çizik vardı ne kadar uğraşsakta kalın malın bi işe yaramadı..

teşkürler

arkadaşlar cevap yazdığınız için teşekkürler. sol arka kapıda bi kaç yerde boya kalkmış ama diğer yerler yüzeysel çizik ve arabanın diğer taraflarında top çizikleri var ve bi kaç çizik daha çocuklar bırakmıo ki:mad: onları çıkartırım ama dediğiniz gibi boyası çıkan yere rütuş yaptırırım bnde.

arkadaşlar bu rütuşu serviste garanti kapsamında yaptırabilirmiym?:confused:

yani garantiden para vermeden yaptırırım anlamında soruosanız.. hiç sanmam:) olmaz öle şey.. anca autoking klozu olan kaskonuz varsa para vermeden yaptırabilirsiniz

geçenlerde direksiyon mafsalının vidaları gevşemiş onu yaptırmaya götürdüm sağ arka tamponda park ederken çizik vardı hiç sorusuz ona rütuş yaptılar ordan aklıma geldi belki şimdide yaparlar diye..

hatır gönül işi olarak olabilir tabi o ayrı.. ufak tefek bişeyse falan.. yoksa sizde biliosunuz böle şeylerin garanti kapsamıyla alakası yok.. tamamen kullanıcı daha doğrusu veletler gibi herhangi bi faktörün hatası:D

ayrıca benim araçta 2006 model ama martın 3 ünde bitti garanti.. artık garantisizim ehueu

bende geçen gün servisteydim boyanın astarı gözüküyodu sordum yaparmısınız diye önemli birşey değil üctretsiz rotuş yaparız dediler

çiziklerin ne kadar uzun olduğunu yazmamışsınız,kasko 10-15 cm çizikleri karşılıyor diye biliyorum.

Geri