Pathfinder ı değiştirdim. yeni aracım 406coupe

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ottoboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Süper seçim Allah kaza bela vermesin.

hayırlı olsun benimde hoşuma gidern bi araç. kazasız belasız

hayırl olsun

arkadaşlar güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. arabaya ısınıyorum güzel keyifli bi araçmış. alırken tereddüt etmiştim. araştırmalarım sonucunda emsalleri arasında en sorunsuz coupe diye ifade ediliodu ona dayanarak aldım aracı.

hayırlı olsun çok beğendiğim bi tasarım.pininfarina ne de olsa.rengide yakıyo....bi kaç sorum olucak pathfinder kaç modeldi?piyasası ne kadar? memnunmuydun?avantajları/dezavantajları neydi?tavsiye edermisin?

pathfinder 98 modeldi 17-18 binlerden başlıo. ama alırken edindiğin tecrubeye göre ucuzlarının neden ucuz olduğu hemen anlaşılıo. 20 binin altındakileri pek tavsiye etmem. arabasına göre fiyat yani. nissan motoru çok sağlamdır. araç çok komforluydu. çok keyifli bi araçtı ama kriz nedeniyle vergisi yakıtı beni üzdü. bu araçların 99 model üstü daha iyi onlar 3,5cc. ama şanzuman çok sağlıklı olmalı alırken çok dikkat edilmeli. kriz beni kötü etkilemeseydi pathfinderı satmazdım. 22bin liraya gitti aracım

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın...
Biraz kullanında araba hakkındaki görüşlerinizi alalım,benimde hoşuma giden araçlardan 406 coupe.

biz bu araca fakir ferrarisi deriz yıllardır:) Maşallah çok hoşuma giden bir araç kazasız belasız günlerde kulllanın...

Geri