Pazar temizliği:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sapphire
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cüneyt abi eline sağlık.Ben yeni girdim tatile anca yazabildim :( İnşallah bu pazar beraber yıkama yaparız.
Gökay abi benim araba da za plaka :D
Bu arada o passatı da tek geçerim.Onun keyfi de bambaşka :)
Pazar günü yıkama makinasıyla gelirsen çok güzel olur,bol bol fotoğraf çekeriz;)

cüneyt abicim parlatmışsın kazasız belasız..

Teşekkür ederim Selçuk..Önümüzdeki Pazar günü daha detaylı temizlik var:)

bende bugün yaptım abi meguiars nxt boya koruma ile 2 saat uğraştım ama değdi diyebilirim.

Meguiars nereden aldın?Ben Turtle Wax kullanıyorum genelde..

Meguiars nereden aldın?Ben Turtle Wax kullanıyorum genelde..

hepsiburadadan almıştım 65 tl ydi ben aldıktan sonra başka bir arkadaşa almak istedik yaklaşık 3 aydır temin edilemiyor. Meguiarsın kendi sitesinde dahi yok.

İnanırmısın abi tamponlar ve jantlar dahil olmak üzere 1.5 ay ara ile 3 kez uyguladım bugün. Hala 1 uygulamalık var içinde ne bereketliymiş yahu.

Tamam abi inşallah yapacağız.Ama ben de cila isterim :D .Araba 6 yaşında hiç pasta cila görmedi :D:D.Metalik renkte işlem farklı mı?
Farklı bir işlem yapmadım,sen gel yaparız.Kipa'dan malzeme alabiliriz gerekirse..

hepsiburadadan almıştım 65 tl ydi ben aldıktan sonra başka bir arkadaşa almak istedik yaklaşık 3 aydır temin edilemiyor. Meguiarsın kendi sitesinde dahi yok.

İnanırmısın abi tamponlar ve jantlar dahil olmak üzere 1.5 ay ara ile 3 kez uyguladım bugün. Hala 1 uygulamalık var içinde ne bereketliymiş yahu.
Ben de Meguiars denemek istiyordum,1 uygulamalık kadar Turtle wax kaldı.

Geri