bencede fazla kılometre yapmaz bu bujıler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aga78' Alıntı:fark atan bi kaşıntı ben bu corsandan performans beklemiyorum ya ilk defa 14 araba biniyom gerçi çok hissettirmiyo ama biraz görsel bişiyler yapsam yeticek aslında ama insanız yetmiyo işte biraz daha gitsin istiyo aklımda sitilo var iç dizayn olarak çok hoşuma gidiyo yada 318 i bmw direksiyona oturunca düven vermeli araba malesef corsada bu yok
hiç biri olmazsa abimin astraya el koyucam 16 iyi gidiyo valla
ama sana ruhsat işi çıkmasın bu işlemlerden sonra okadar degişiklik
satılık ilanın şöyle olur heralde satılık corsa c aslen 1.4 ama bakmayın 1.6 ya egzoz koklatıyo 1.7 olsa gerek![]()
valla seni tebrik etmekten başka bişiy diyemiyorum tutku başka bişiy olsa gerek :good:
istanbool' Alıntı:skyeye okdr masraf yap sen 1.4 arabaya gelsın bı 1.6 polo senı gecsın olcak ısmı sımdı bu yanı suankı rakıplerın dogan tofas baska ne olacakki?????????
istanbool' Alıntı:degılde yanı yapıgın masrafa yazık hakkatende ne takarsan tak "derecelı egzantırık turbo nos" harıc o araba maximum 130 bılemedın 140 beygıre cıkar olcumlerde daha fazla verebılır ama okdr yapmaaz arabanın dısını gayet guzel yapmıssın bırak ole kalsın motorla ne oynuosun gsi mı war altında![]()