Dostum yukarıda 2. vites 80di 90a yakın şuanda demişsin, bu nasıl oluyo anlamadım. Dişlilerinle oynamadan arabaya istersen turbo tak 2. vitesteki son hızı aynı olur. Açıklayabilirmisin??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skyeye' Alıntı:C'tesi aldım arabayı, özellikle alt devirlerden çok güzel toparlıyor araba, ivmelenmede ciddi bir fark var.2. viteste son süret 80'di 90'a yakın şu anda.Aklında böyle bir düşünce olanlar hiç beklemesin, Opel Team Service'i şiddetle tavsiye ederim...
skyeye' Alıntı:Araba benim keyif benim, istersem bisiklete harcarım...Şu an altımda bu var buna harcıyorum.Zaten 130-140 gibi yapma gibi bir düşüncem de yok, dereceliyi, nos'u geç turbocharger uygulanmadan zaten o güçleri bu arabada elde etmem imkansız. O güçleri istesem zaten satıp başka araba alırdım ki aracımı satılığa çıkardım Colt CZT almak için, sonra vazgeçtim.Her zaman bir üst vardır, o mantıkla gidersek modifiye etmek için bi Supra alana kadar bekliyecez, GSI'lara harcanan paraya da yazık o zaman...
Paramı nasıl harcayacağım konusunda pek karışmasan iyi olur yalnız, ben sana karışıyor muyum?
VeNoM_35' Alıntı:Dostum yukarıda 2. vites 80di 90a yakın şuanda demişsin, bu nasıl oluyo anlamadım. Dişlilerinle oynamadan arabaya istersen turbo tak 2. vitesteki son hızı aynı olur. Açıklayabilirmisin??
VeNoM_35' Alıntı:Dostum yukarıda 2. vites 80di 90a yakın şuanda demişsin, bu nasıl oluyo anlamadım. Dişlilerinle oynamadan arabaya istersen turbo tak 2. vitesteki son hızı aynı olur. Açıklayabilirmisin??
VeNoM_35' Alıntı:Öyle bi zorunluluk yok, 2. viteste 80 3. viteste 160 da yapılır yeterki vites oranlarıyla oynansın. Ama oranlarla oynanmadıktan sonra, yapılan güçlendirme işlemi son hızı deiştirmez.
istanbool' Alıntı:hiç iste 2,wıtes 80 se 3 130 4 160 5 230 gormesı lazımmm inandırıcı degıl malesef skyeye senın kadranda arıza olmasın
istanbool' Alıntı:ya standart 1,4 106 da 2,wıteste 90 yapıo e sen bukdr mod u bosuna yapmıssın baba o zmn
skyeye' Alıntı:Neyi nasıl yapacağımı sana sorduğumu hatırlamıyorum, işine baksana sen.Git kendine nos falan tak...