Perşembe günü Aldıgım arabamı c.tesi bagladılar :(

BabyFaceM

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
img217.imageshack.us
fenerbahce dönüşende ufak bı gazlama sonucunda kırmızı ısıkta yanımda duran sıvıl ekıp kenara cekmemı söyledı..aracta baya koyu fılm hawa fıltresı war..aracın trafık sgorta polıcesını evde unutmamda eklenınce baglandı..adam dıyo aracında abart egsoz war gaza basıorum hawa fıltresınden ses gelıo sadece abı dıorum o ses hawa fıltesınden gelıo bna dedıgı lafa bakın ya oda yasak :S:S:S allem ettım gullem ettım adam bagladı:S:S cok sacma bıseydır ya..abım cekılen otoparka geldı sıgorta polıcesıyle ama yok adam bırakmadı ve bısmıllah dedık baglandık :S:S

o anda olayı bitircektin cem bağlanır tabi ...sana ne iş yapıyosun falan diye sormadımı..geçmiş olsun

yok abı baglancak gbı degıldı ya ..gozunun ıcıne baktım ama yok yanı herıf dırek ruhsatı aldı telefon acmama bıle ızın vermedı konusamadık bıle ısım gucum war aracın baglandı takıp et sekdlı yaptı gıttı ayar oldummm :S:S

alla alla geçmiş olsun kardeşim o zaman bitek şey geliyo aklıma ...çekici işi daha karlı anladın sen..bende alkollü yakalanmıştım ataköyde sahil yolundaki alt geçidin oraya kurmuşlar neyse ayrıntılarından bahsetmeyeyim ehliyetim alındı tabi..dedimki kardeşimi aradım gelicek 5 dakika içinde arabayı çekmeyin adam gitti yinede çekici çağırdı kardeşim geldiğinden 10 sn sonra çekici aracı almıştı...polislere neler söyledim, çekici sahibine hiçbişey söyleyemediler..neyse ya olan olmuş ben 1 tane bile bira içmiyorum artık araç kullanırken bi bakıma iyi oldu

geçmiş olsun.. allah trafik polisleriyle kimseyi muhattap etmesin..

geçmiş olsun.. allah trafik polisleriyle kimseyi muhattap etmesin..
:good::good: sadece tırafik polisi degil mailye zabıta vb lerini tekrar gecmiş olsun

trafık polısı olsa gam yemıycem yanından gecerken dıkkatlı gecerek yırtardım bnm sansıma sıvıl ekıpmıs
sıvıl ekıbın yanından gazlayınca böle oluo demekkı :D

ınsanın gucune gıdende ne bılıomusunuz bu araba muaneden bu sekıl gecebılıo ama trafıge cıkamıo sacmalıga bakın..orjınal egsozuma abart yazabılen bı zıhnıyet adam bna dıokı kanıtla ulan gecenın 1 ınde nası kanıtlıyım bekle usta getırıyım dedım artık..ses cıkmıo egsozdan hawa fıltresı sesını duyuyo aha egsoz sesı dıo abı dıorum o hawa fıltresı sesı oda yasak cok konusursan onuda yazarım dıo adam ya...ıstanbulda böle bılıncsız polısler war işte :S:S:S

Geri