Perşembe günü Aldıgım arabamı c.tesi bagladılar :(

:good::good: sadece tırafik polisi degil mailye zabıta vb lerini tekrar gecmiş olsun

kesinlikle unıformayı gıyen degışiyor.benım babamın halasının oğlu oturdugumuz ilçede trafık polisi babamın elınde buyumuş ama şimdi babama selam vermıyor :( sıkıntı yok gercı ıhtıyacmızda yok ama dedımya unıformayı gıyen degışıyo.kardeşim sanada gecmış olsun.

bazan trafik polıslerı insanmı dıye diye düşünüyorum.benim başıma filoryada geldı ole bi olay resmen benle alay ettı polıs bende devil egzoz var baglıcam dıyo arabanı audi a3 geldı onda 4 tane egzoz var yer gok ınlıyo actırdı camı baktı ıcıne ıyıakşamlar dedı gonderdı.onu nıye baglamadın dedım bana verdıgı cvp ONUN BABASI ZENGİN .colugundan cocugundan cıkar bigun. normelde bedduva etmem ama adam resmen alay ettı benle yaa

önüne geleni işi gücü olmayanı polis yapıolar tabi bu genelde hepsi için diil. ben bu zamana kadar adam gibi konuşan polis görmedim.hep kaba hep kaba. tsk kimliğim varken bazen zıt gidiyodum bende ama artık sivilim.:) fazla diklenemiorum.

bazan trafik polıslerı insanmı dıye diye düşünüyorum.benim başıma filoryada geldı ole bi olay resmen benle alay ettı polıs bende devil egzoz var baglıcam dıyo arabanı audi a3 geldı onda 4 tane egzoz var yer gok ınlıyo actırdı camı baktı ıcıne ıyıakşamlar dedı gonderdı.onu nıye baglamadın dedım bana verdıgı cvp ONUN BABASI ZENGİN .colugundan cocugundan cıkar bigun. normelde bedduva etmem ama adam resmen alay ettı benle yaa
Vay şerefsiz

gecmis olsun cok uzucu bir olay.. icin nasil yaniodur :=(

öncelikle gecmis olsun diyorum bundan 16 yil önceydi lise bitti baktik hicbirsey olamayacagim dedim bari polis olim tabi ozaman polis olmak kolay, polis olan arkadaslar vardi iki yil icinde yeni yeni arabalar falan yani kazanc harika akliniza ne geliyorsa o sekilda para gani... Allahin iyi kuluymusumki benim polis olmami bir sekilde engelledi..trafik polisimi illallah..!!!!!!!!!!

bi polislik bide askerlikte gördüğüm rütbeliler harp okullarındakıler hariç zorunlu olarak meslege girdıklerı ıcın sıkıntı var bu kurumlarda.

geçmiş olsun maalesefki ülkemizde modifiye parçalarının satışı serbest devlet çatır çatır vergisini alıyo ama kullanmaya gelince izin yok devlette kendisiyle çelişiyo anlayacağınız düzen yok bi benzeride benim başıma geldi polis bana ceza yazarken ışıklarda içine neredeyse kafamın gireceği bir egzosla STi duruyodu ona bişey olmadı benim APP plaka yüzünden başım ağırıdı bi ton :(

bence bazen kiskancliktanda bagliyo polisler bunu bir iki kere yasadim ben ama gicik gitmediysen baglamamasi gerekirdi demekki cok batmis gozune

Geri