Perşembe günü Aldıgım arabamı c.tesi bagladılar :(

Mesajlar estirip yağdırıp çoğunlukla genelleme yapılarak yazılmış.Kantarın topuzunu hep kendimize göre kullanmamalıyız. mevcut olan kurumları her birey kendi kafasında yaratmış olduğu kurguların yasaları doğrultusunda yönetimini isterse devlet ve millet olgusundan söz edilemez.Üç beş kişi hata yapıyorsa topyekün olarak nasıl suçlama yapılabilir:confused::(

Sivillerin araç bağlama yetkisi varmı bende onu merak ettim

geçmiş olsun...

Yani trf polisi çagırmasına gerek yok vay beeee

bnı cevıren aracın plakasını bılmıyorum ama arac transıt connect tı koyu renk camları fılmlı bı aractı..yrn gıdıp bakıcaz bı yolunu bulup cıkarıcaz ama bakalım ne dıycekler ..yrn ugrastıktan sonra burda sızınle paylasırım...ınsallah cıkarırımmmm : (

Cezayı ödedikten sonra çıkarırsın gibime geliyor

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bu arada bazı eleştirilerin dozu fazla olmuş. Kişilerle kurumlar eşitlenmemeli.

Haklı olduğunuza inanıyorsanız bir usta ve noter huzurunda aracınıza tesbit yaptırıp hakkınızı hukuki yoldan arıyabilirsiniz.

turkıyede hakkını arayanların yuzde kacı gercekten haklı oldugu halde madur oluyo bı dusunun ıstersenız..veya yuzde kacı hakına kavusabılıo ..bız burda kesınlıkle yasa dısı bısey yaptı demıyoruz..ben ustamıyım egsozun orjınal olup olmadıgını bılemem orjınal oldugunu kanıtla lafı sızce dogrumu..egerkı bılmıosan ceza kesemessın budur yanı..aracın dısına ve motoruna kesınlıkle tek bır farklılık yapmamız kesınlıkle yasakmısssss..sacmaaa..

Geri