Pert aracımı toplamışlar, satıyolar !!

Şaka gibi bende katıldım furyaya ...

Benım eski aracım da satılık pert olmuştu http://www.sahibinden.com/lpg_li_cooook_temiz_vectra_cdx-52WQQaXQQ19234311WQQpXQQdisplayitem

Birşey değil araç bendeyken 150000 civarlarında pert olmuştu ve hali pek iyi değildi şimdi 120000 de çok temiz diye satıyor sahibi :) Arabanında içine etmiş ön tampon altı yok jantları değiştirmiş.Direksiyon erimiş resmen.Yazık yazık bendeyken çiçek gibiydi.
Vay bee kes 52ye bak :S

anaa türkerin arabayıda satıyolar

İnsanları anlamakta zorlanıyorum...nasıl bir zihniyettir'ki siyah'ı beyaz...beyaz'ı kırmızı diye hiç kızarmadan satıyorlar...koktum iyice araba almaktan...:(

Aslında 0 km aracların bile boyalı çıktığı bir ülkede bunlar normal kalıyor.

Sattığı diğer arabadada açıklama yoktu,bunada yazmış pertci mesut :D :D

KAZADAN DOLAYI KOMPLE BOYALIDIR. KAZASI İKİ ARAÇ ARASINDA ***mis VE YANLARDAN KAPORTASI EZİLMİŞ. TAVANDA DAHİL KAPORTASINDA DÜZELTMELER YAPILMIŞ VE KOMPLE BOYANMIŞTIR. DAHA FAZLASINI SORMAYIN BEN ARACI ALDIĞIMDA BÖYLE İDİ. ŞUAN BİR MASRAFI YOKTUR MUAYYER BİR ARAÇTIR. ACİL SATILIKTIR. ÜSTE PARA ALABİLECEĞİM VEYA DENGİ BİR ARAÇLA TAKAS OLURR.

İlana yazmış adam: :)
nOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR.

İlan tekrar yayında ! 19.200' e satmayı kafaya koymuş pertçi mesut :D

Fatih sende yakın takiptesin .

NOT: BAZI ARKADAŞLAR ARAYIP BU ARACIN PERTTEN ÇIKMA OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR. BU ARAÇ SAĞ TARAFTAN KAZALI İDİ VE BU YÜZDEN ÇEKME BELGELİ İDİ. SAĞ TARAFTAN BAŞKA DARBESİ YOKTUR ŞASE VE MOTORUNDA EN UFAK BİR SORUN YOKTUR. SAÇMA SAPAN MESAJ YAZAN ARKADAŞLARA DUYURULUR

Diye Yazmış Abimiz :)

Bütün yorumları tek tek okudumn gercekten hayret verici bir durum allah kötülerle karşılaştırmasın.. :(

Geri