peryodik bakım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akif1984
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk dizel aracım ilk bakımım olacak aylık 500 km felan yapıyorum en fazla sehiriçi kullanıyorum.
Farketmiyor. Filtreler önemli. Bu seti kullandıktan sonra bir dahaki bakımınızda araçtan çıkan filtrelere bir bakıp, durumunu incelerseniz, kullanacağınız yeni filtrelerin markasına içinize sinerek karar verebilirsiniz.
Hatta bence ben dahil herkes aracından çıkan eski filtrelerin durumunu görsel olarak paylaşırsa, filtre seçimi konusunda yol gösterici bir konu olur.

Farketmiyor. Filtreler önemli. Bu seti kullandıktan sonra bir dahaki bakımınızda araçtan çıkan filtrelere bir bakıp, durumunu incelerseniz, kullanacağınız yeni filtrelerin markasına içinize sinerek karar verebilirsiniz.
Hatta bence ben dahil herkes aracından çıkan eski filtrelerin durumunu görsel olarak paylaşırsa, filtre seçimi konusunda yol gösterici bir konu olur.
Resmi atacağım inşaAllah.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
T
hengst orjinal ürün tedarikçisidir. Gm marka filtre seti aldığınızda yakıt ve yağ filtresi hengst marka, hava ve polen mann gelir. Böyle olması bence daha iyi:) Güle güle eskitin...
Teşekkür ederim Ömer bey, süpriz oldu gerçekten.

Filtre seçimi gerçekten çok önem arz eden bir konu, ama bu konuda mann filtrelerinin hakkını yememek lazım, çoğu markanın tedarikçisi olduğunu söylüyorlar. Şu videoyuda izlemenizi tavsiye ederim.

Görüntüleme: https://www.youtube.com/watch?v=uzrrDgacKmI

• Beğen
Tepkiler: omeroz
T

Teşekkür ederim Ömer bey, süpriz oldu gerçekten.

Filtre seçimi gerçekten çok önem arz eden bir konu, ama bu konuda mann filtrelerinin hakkını yememek lazım, çoğu markanın tedarikçisi olduğunu söylüyorlar. Şu videoyuda izlemenizi tavsiye ederim.

Görüntüleme: https://www.youtube.com/watch?v=uzrrDgacKmI
Tabi ki mann'a da haksızlık edemeyiz çünkü orjinal gm hava ve polen filtreleri mann üretimidir.

Fakat mann'ın gm için ürettiği (orjinal ekipman) hava ve polen filtreleri ile mann markası altında (yan sanayi) sattığı filtreleri detaylı olarak incelediğimde birebir aynı olmadığını, aralarında bazı farklar tespit ettiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.

Gm markalı yakıt ve yağ filtreleri de hengst markadır. Yağ filtre alırken yaptığım araştırmalarda %99 rastladığım filtre setleri içeriği bu markalardan oluşuyordu.

• Beğen
Tepkiler: akif1984
bende su setleri aldım. Umarım sıkıntı olmaz.
Sıkıntı olacağını sanmam, filtre grubu sileceksepeti.comda daha uygun fiyatlıydı, daha önceki sayfalarda paylaşmıştım.

• Beğen
Tepkiler: akif1984
2012 den beri opel sahibiyim. corsa D , sonra astra h ve k. Bu siteden çok alışveriş yaptım. Parçalar hem orijinal hem de piyasaya göre uygun. Kargo olayında zaman olsun paketleme olsun çok titizler ve sözlerinde duruyorlar.

2012 den beri opel sahibiyim. corsa D , sonra astra h ve k. Bu siteden çok alışveriş yaptım. Parçalar hem orijinal hem de piyasaya göre uygun. Kargo olayında zaman olsun paketleme olsun çok titizler ve sözlerinde duruyorlar.
Bugün kargom geldi ürünlerde sıkıntı yok. Eski filtrelerin resimlerinide ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: psk.selman
Bugün kargom geldi ürünlerde sıkıntı yok. Eski filtrelerin resimlerinide ekliyorum.

Hayırlı olsun. Fakat ben size motor yağını biraz daha uygun fiyata bırakabilirdim. Filtreleri tabi 380 den aşağı veremezdim ama yağı verebilirdim. Keşke foruma bi baksaydınız.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

20200221_1550168773445a9838cee3.jpg
20200221_1539577ca58379c510ccf4.jpg
20200221_14485792b0cd186fab3c61.jpg

1.4 otomatik sanszmn yağı değişimi için HANGU MARKA VE KAÇ LITRE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Geri