petlas önerir misiniz

orhaninho

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astra h 2006 enjoy aracıma petlas velox sport 205 55 r16 91 v lastik düşünüyorum ne dersiniz, arabam fazla kilometre yapmadı 2006 dan beri 46000 km de aynı lastik var 205 55 r16 91 h br,dgestone turanza, şimdiki lastiğin dişler hala duruyor ama lastiğin ömrü bitmiş artık mecbur değiştircem.fikirlerinizi alayım. KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

Petlas son günlerde çok övgü alıyor, kullanmadığım için bilemem ama kim ne derse desin bu kategoride yer alan lastiklere fazla güvenemiyorum.

Ben 1 aydır petlas kullanıyorum eski lastiğim continental idi, bir fark göremedim.
Yol tutuşu frenleme gayet iyi. Ses yapıyor biraz ama rahatsız edici düzeyde olduğunu söyleyemem

verdik siparişi bakalım bayramdan sonra gelecekmiş :D 215 55 16 tane fiyatını 150'den aldım. aynı ebatta michelin nokian 260 -300 arası değişiyor. ben kullanamayacağım hemen istanbuldayım babamdan gelen bilgileri aktarırım...

Şu an aracımdaki Goodyear NCT5'lerden daha kötü olacağını tahmin etmiyorum petlasın. Fiyat avantajına göre tercih edilebilir.
Petlas'ın yayınlanmış karşılaştırmalı testlerine rastlayan oldu mu bu arada ?

Ben şimdiye kadar Petlas'ın herhangi bir testine rast gelmedim :(.

ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum.. yol tutuşu güzel ses yapmıyor yumuşak..ıslak zeminlerde aracı kaydırmıyor fren mesafesi güzel... bunun dışında reno masterde kullanıyoruz 5 ay oldu yeri geliyor 2,5 ton yük atılıyor araca ve sürekli uzun yolda şimdiye dek bir sorun çıkarmadı... şahsen tavsiye ederim.. çin malı lastiklere göre bence mükemmel.. ayrıca antalyanın sıcağında lastikler çok yıpranıyor çatlamalar sertleşmeler oluyor henüz öyle bir sorun olmadı.. daha önce kullandığım continantal- ceat - lassa - syron - toyo v.s. markalarda bu tarz sorun yaşamıştım..

petlas bu aralar çoğu araçta görmeye başladım mercedes, bmw vb üst sınıf araçlarda da gördüm kendim alıp denemedim ama bana lassa,pirelli vs. den daha iyi gibi geliyo

Geri