petlas önerir misiniz

Parçalanma işi ciddi bir risk ama Continental de bile çok duydum.Aslında ilk 2-3 bin km yeni olan şeylere güvenmeyeceksin.Araba dahil.
Petlas'ı savunmak için söylemedim bunu elbet.Petlas fiyatları civarına Yokohama / Nokian / Hankook gibi markalar ve iddialı modeller de var.Petlas'ın kendini ispat için biraz daha zamanı varken fiyatları olgunlaştırmış olması tercih oranını düşürüyor.Petlas almayı düşünseydim Rotex alırdım.Distribütörü arkadaşım ve Petlas'tan biraz daha kaliteli bir ürün ama sonuç nedir ? standart ve skala yok ? Olgunlaşmamış ve güven vaad etmiyor.Üstelik fiyatta da albenisi yoksa hiçbir anlamı yok. "Yerli sermaye" zihniyetini güderek reklamını yapan firmalara zaten güvenmiyorum.Biraz araştırın derim.

yerli sermaye sözünüze sonuna kadar katılıyorum. kuru milliyetçiliğe hiç bir zaman gerek yok. biz bir şeyleri layıkıyla yapmadan yerli malı kullanmalıyız, yerli malı kullanalım, paramız gavura gitmesin.... gibi sözler sarfetmemeliyiz. he diğer markalar kadar sağlam yapabiliyosak doğru gereksiz yere ithal almayalım ama önce kalite ve güven vermesi lazım yerli malların.

Geri