petlas önerir misiniz

ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum çok memnunum.. yol tutuşu güzel ses yapmıyor yumuşak..ıslak zeminlerde aracı kaydırmıyor fren mesafesi güzel... bunun dışında reno masterde kullanıyoruz 5 ay oldu yeri geliyor 2,5 ton yük atılıyor araca ve sürekli uzun yolda şimdiye dek bir sorun çıkarmadı... şahsen tavsiye ederim.. çin malı lastiklere göre bence mükemmel.. ayrıca antalyanın sıcağında lastikler çok yıpranıyor çatlamalar sertleşmeler oluyor henüz öyle bir sorun olmadı.. daha önce kullandığım continantal- ceat - lassa - syron - toyo v.s. markalarda bu tarz sorun yaşamıştım..

size katılıyorum. ben kullanmadım petlas ama çin malı lastiklerden iyi olacağı kanısındayım.

sagolun

arkadaslar degerlı yorumlarınız ıcın tesekkur ederım ınsallah yarın alacagım ,butun opelım net uyelerının bayramı hayırlı kutlu mutlu mubarek olsun

225*45*17 91w Japon üretimi Bridgestone Potenza Lastiklerime geçen sene 1200 tl para verdim.

Güya emniyet lastiği... Virajda berbat.. Frende berbat, kaymak asfaltta abandığım zaman 2.vitesin sonuna kadar lastikler dönüyor.. Yağmurlu havada 3 vitesde bile tork devrinde basarsam lastikler direk sarmaya başlıyor.. Sanki altımda 500hp arac var :D Üzerinden çıkan bitik çin malı lastikler kadar ancak performansı var.

Tek beğendiğim yanı ıslak zemindeki fren mesafesi neredeyse kuru zeminle aynı. Bu arada lastikler bayat felan değil. 2010 üretimi. Param çöpe gitti resmen..

Lastiklerim bitsin diye bekliyorum. bitirdikden sonra bende petlas takıcam. Bundan daha kötü olma şansı yok. En azından param Türk şirketine gider.

Son düzenleme:
lastik hakkında bişi söyleyemem fakat uzak doğu sonuçta. avrupa üretimli lastik seçerseniz sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum.

215/55/16 adet fiyatı 150 tl daha ne olsun başka marka seçermiyim daha :D

bu gün sabah petlas velox sport pt 711 marka lastiklerimi taktırdım.
620 TL + 30 tl( alman yapımı sibop takıldı) toplam 650 tl ye mal eski lastiklerim 2005 bridgestone turanza er 300 dü onlardan da çok memnundum bunuda belirteyim . zaman ilerledikçelastikle ilgili detaylardan bahsederim.

arkadaşlar gene bir soru eski lastiklerimin dişleri sapa sağlam duruyordu orda bıraktım. ben fazla bu işlerden de anlamam ama siz olsaydınız o lastikleri alır mıydınız veya bir indirim konusu yapar mıydınız?

Son düzenleme:
hem yazlık hem kışlık olmak üzere opel corsada kullanıyorum.Özellikle kışlıkları çok iyi.Yazlıklar idare eder.

lastikler sağlamsa 2. el olarak satabileceğiniz yerler vardı. yeni lastikleri aldığınız yer de 2. el olayı varsa orada da indirim yaptırabilirdiniz. fakat 2. el lastikleri genelde ölü alıyolar. pek bi zararınız yoktur dert etmeyin, sağlık olsun =)

dün Stare minibüs sahibi komşumun yolda giderken Petlas marka lastiği janttan ayrılacak parçalanmış. lastik henüz 1500 km.de.
gözümle gördüm ve inanamadım.

lastik işi şansa bırakılamaz. biraz daha fazla para vermekte fayda var.

Parçalanma işi ciddi bir risk ama Continental de bile çok duydum.Aslında ilk 2-3 bin km yeni olan şeylere güvenmeyeceksin.Araba dahil.
Petlas'ı savunmak için söylemedim bunu elbet.Petlas fiyatları civarına Yokohama / Nokian / Hankook gibi markalar ve iddialı modeller de var.Petlas'ın kendini ispat için biraz daha zamanı varken fiyatları olgunlaştırmış olması tercih oranını düşürüyor.Petlas almayı düşünseydim Rotex alırdım.Distribütörü arkadaşım ve Petlas'tan biraz daha kaliteli bir ürün ama sonuç nedir ? standart ve skala yok ? Olgunlaşmamış ve güven vaad etmiyor.Üstelik fiyatta da albenisi yoksa hiçbir anlamı yok. "Yerli sermaye" zihniyetini güderek reklamını yapan firmalara zaten güvenmiyorum.Biraz araştırın derim.

Geri