philips diamond vision 5000 K

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danger16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

danger16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Philips Diamond vision 5000 K önerirmisiniz ? aydınlatması nasıl ? yağmurda ve sisde performansı düşüyormu ? Yardim:help:

Eğer sadece görüntü için taktıracaksan bi sözüm yok ama sağlıklı bi aydınlatma konusunda tavsiye etmem ...

Mtec önerirsiniz ? yoksa philips mi ?

ben 8 aydır falan kullanıyorum diamondvisionu... tavsiye ederim görüntü güzel...

Gelelim asıl konuya :
- Yağmurda kötü
-Siste de zaten (halojen için söylüyorum) renk ne kadar sarı o kadar iyi, yani diamondvision kötü (o eski hella sis farlarını hatırlarsınız sapsarıdır harika gösterir siste)
-Kaymak asfaltta performans düşüyor (zeminden yansıma daha kolay)
-Normal asfaltta güzel
-Sokak lambaları vs... gibi aydınlık alanlardan geçerken far yanmıyor gibi...

Ama zaten aydınlıkta lazım olmadığı için yağmuru da göz ardı ederseniz, sonuç güzel derim.

Son düzenleme:
Bende almayı düşünüyorum,en yakın zamanda alıcam

Serviste sordum komple hepsi philips diamond vision 5000 K park+kısa+uzun+sisler 200 YTL fiyat iyi mi yoksa pahalı mı_? yorumlarınızı bekliyorum :D

Sadece kısalar 95 ytl.Ona göre hesapla işte...

fiyat iyi, güzel... Diamondvisionlar fiyatı düştümü bilmiyorum ama 70 flndır heralde şu anda. 10-20 de parklar olsa... 70x3=210 + 20 = 230 toptan olunca 200... güzel iyi...

Ama uzunlar beyaz olunca pek belli olmayabilir, selektör yaparken... Bi-xenon değil sonuçta halojen... Sisleri de bence beyaz yapma hem hiçbir arabanın fabrika çıkışı sisleri piyasada beyaz değil ve emniyet için sis farları sarıyken daha iyi gösteriyor.

Kısacası emniyeti de göz önünde bulundur bence, önemsiz gibi görünsede faydasını çok görürsün, selektör çok lazım oluyor uzun yolda + bir gün sise denk gelirsen beyaz göstermez... uzunları ve sisleri beyaz yapma bence... Parklar ve kısalar güzel durur...

Evet doğru

200 ytl mi...150 daha koy xenon kit taktırırım :)
Bu tür ampüllerin aydınlatması hiçbir zaman iyi olmuyor,yazık paranıza...Gİdin osram silverstar alın,memnun kalın..

Geri