philips diamond vision 5000 K

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan danger16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
200 ytl mi...150 daha koy xenon kit taktırırım :)
Bu tür ampüllerin aydınlatması hiçbir zaman iyi olmuyor,yazık paranıza...Gİdin osram silverstar alın,memnun kalın..

kesinlikle katılıyorum osram silverstar h7 (+50) katagorisinde 1.sırada yabancı sitelerden araştırabilirsiniz ben çok memnunum çiftini 25 ytl ye almıştım

200 ytl mi...150 daha koy xenon kit taktırırım :)

Bir de tabi böyle bir fikir var bence de güzel olur ama 350YTL'lik xenon kit 1 sene sonra yarı yolda bırakmasın. Ampülleri, ballastı herşeyi çok para çünkü xenonun... Bide merceksiz olacak ışık oraya buraya dağılacak doğru ayarlanmazsa, ampül şapkaya sığmayacak falan... far yükseklik ayarıda iptal olacak...

bende diamond vision alamyı düşünmüştüm. ama arkadaşıma bana osram silverstar modelini önermişti.cok ilgilenemedim ama bi onada bak istersen.

ona parayı verene kadar birazdaha ver
git xenon taktır derim

Tabiki xenon kit te iyi bir seçim değil özellikle merceksiz araçta; ancak beyaz ışık veren halojenlerden iyidir. Herzaman orjinal xenon yada orjinal halojen kullanmakta fayda var. Boşuna kendinizi ve karşıyı riske atmayın..Silverstar ile çok fazla verim alırsınız , eminim memnun kalırsınız

Osram,Philips,Mtec,Cyclone ve Momo gibi birçok ampulü kullandım bugüne kadar ama hepsi görüntü için.Sağlıklı bir aydınlatma sağlamıyor.En son kafayı bozdum ve Cyclone 6000K xenon kit taktırdım.Şimdi canavar gibi aydınlatıyor maşallah.Far yükseklik ayarı da çalışıyor.İlk günler baya selektör yapanlar oldu ama far yükseklik ayarı yaptırdıktan sonra öyle bir sorun da kalmadı çok şükür ...

kısalara diamond taktır,parklarıda değiştirmek zorunda kalacaksın onlarıda beyaza çevir,uzunlar ve sislerine hiç dokunma ben öyle yaptım,zorlandığım durumlarda onları kullanıyorum...

4300 Crystal Vİsİon Phİlİps Al Gerİsİ Yalan...tam Beyaz...

Osram,Philips,Mtec,Cyclone ve Momo gibi birçok ampulü kullandım bugüne kadar ama hepsi görüntü için.Sağlıklı bir aydınlatma sağlamıyor.En son kafayı bozdum ve Cyclone 6000K xenon kit taktırdım.Şimdi canavar gibi aydınlatıyor maşallah.Far yükseklik ayarı da çalışıyor.İlk günler baya selektör yapanlar oldu ama far yükseklik ayarı yaptırdıktan sonra öyle bir sorun da kalmadı çok şükür ...

Cyclone 6000K xenon kit astra h larda sorunsuz çalışan tek kit oldugu söyleniyor...Yinede mercekli xenon un yerini tutmaz...

Cyclone 6000K xenon kit astra h larda sorunsuz çalışan tek kit oldugu söyleniyor...Yinede mercekli xenon un yerini tutmaz...
Tabiki mercekli gibi olmaz ama en azından beyaz ampullerden çok daha kaliteli bir aydınlatma sağlıyor ... :good:

Geri